Øjne kan ikke modstå Beautiful People

  • In Default
  • April 21
  • 4 Views
  • 0 comments

Øjne kan ikke modstå Beautiful People
Øjne.
Credit: stock.xchng.

Uanset om vi er på udkig efter nogen til dato eller dimensionering op en potentiel rival, vores øjne uimodståeligt låse på flotte mennesker, en ny undersøgelse fund.

Deltagere, alle heteroseksuelle mænd og kvinder, fikseret på meget attraktive mennesker inden for den første halve sekund af at se dem. Enkelte folk ogled det modsatte køn, selvfølgelig. Men dem, der engagerede relationer oftere eyed smukke mennesker af samme køn.

"Hvis vi er interesseret i at finde en mage, bliver vores opmærksomhed hurtigt og automatisk fast på attraktive medlemmer af det modsatte køn," forklarede lederen af ​​undersøgelsen Jon Maner fra Florida State University. "Hvis vi er jaloux og bekymret over vores partner utro os, bliver opmærksomheden hurtigt og automatisk fast på attraktive mennesker i vores eget køn, fordi de er vores konkurrenter."

Maner forskning er baseret på ideen om, at evolutionen har primet vores hjerner til ubevidst låsen på tegn på fysisk tiltrækning i andre, både finde en mage, og at bevogte ham eller hende fra potentielle konkurrenter.

Men denne evolutionære trick er ikke uden potentielle romantiske fare. Selv nogle mennesker i engagerede relationer havde problemer rive deres øjne væk fra attraktive medlemmer af det modsatte køn. På den anden side kunne fiksere på attraktive personer af samme køn som rivaler bidrage til en følelse af usikkerhed.

Maner fandt, at mænd tendens til jalousi holdt et vågent øje med attraktive potentielle rivaler.

"Når det kommer til bekymringer om utroskab, mænd er meget opmærksomme på meget attraktive fyre, fordi formentlig deres koner eller kærester kan være for," sagde han.

Maner eksperimenter, som blinkede billeder af attraktive mænd og kvinder og gennemsnitlige udseende mænd og kvinder foran deltagerne og målte den tid det tog at flytte deres opmærksomhed væk fra billedet, overraskende viste lille forskel mellem kønnene.

"Kvinder har betalt lige så meget opmærksomhed på mænd som mænd gjorde for kvinder," Maner sagde.

Undersøgelsen er beskrevet i nummer af Journal of Personality og Social Psychology september.

  • Top 10 Mysteries of the Mind
  • Skønhed koges ned til et simpelt gennemsnit
  • 10 ting du ikke vidste om dig

Posts Carousel