Officielle Lacrosse Goals

 • In Default
 • November 19
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Officielle Lacrosse Goals  Officielle Lacrosse Mål Kreditering Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
 • Oversigt

  Lacrosse er en af ​​de ældste sportsgrene i Nordamerika. Det er et spil, der byder på dygtige afleveringer og fange af en hård gummi lacrosse bold, og det byder på skydning, der kan være direkte linje drev kast, hoppe skud eller rebounds. Spillet kan spilles udendørs ved mænd, udendørs af kvinder, og der er også en indendørs spil. Den officielle størrelse af målet afviger med type spil.


  Mænds Lacrosse

  Professional, kollegium og high school mænd spille lacrosse på et felt, der er 110 yards lang og 60 yards bred. Målene er centreret på banen, 15 yards fra hver ende linje. Målet i herre 'lacrosse er 6 fod høj og 6 fod bred. Målene har en dybde på 6 fod. Den goaltender beskytter mål med en stok, der måler mellem 40 og 72 inches og har en bredde på 12 inches på hovedet.


  Kvinders Lacrosse

  I kvindernes lacrosse, spillerne bruger samme størrelse mål som herre 'spil. Målet er placeret 15 yards fra endelinjen på begge sider af banen og målene er placeret i midten af ​​feltet. Målene er seks fod bred og seks fod høj med en dybde på seks fødder så godt. Ifølge den amerikanske Lacrosse Womens 'division, de kvindernes betyder lacrosse felt ikke har en ensartet størrelse. Feltet skal være mellem 110 og 140 yards lang og 60-70 yards bred


  Box Lacrosse

  Boks lacrosse er en indendørs version af sporten, der ofte spilles på et felt, der er den samme størrelse som en ishockey ark. Feltet er 200 fod lang og 85 fod bred. Spillere i boksen lacrosse skyde på en meget mindre mål end dem, der bruges i den udendørs spil. Boksen lacrosse mål er 4 fødder højt med 4 fod bred og 4 fødder dyb.

 • Tags:

Posts Carousel