Oatmeal & Bodybuilding Diet


 • Oatmeal & Bodybuilding Diet  Havregryn kan serveres som en del af et måltid. Photo Credit Liquidlibrary / liquidlibrary / Getty Images
 • Bodybuilding er en opslidende livsstil, der kræver enorme mængder af energi og streng engagement både ind og ud af gym. Din tidsplan skal være helt i tråd med din kost, og din kost skal være designet omkring at give din krop med de mest effektive former for brændstof til rådighed. Havregryn er en "god" kulhydrat, der pakker i en overflod af kulhydrater og fibre, ideel til kost af både bodybuildere og sofa kartofler.

  Energi

  På alle tidspunkter i løbet af hver løft session, er din krop brænder kalorier til at give brændstof til dine muskler. Disse kalorier er delt mellem fedt og kulhydrater. Ifølge en 2009 undersøgelse foretaget på University of St. Thomas af Dr. Daniel Carey,, kroppen bruger i tider med lav intensitet så meget som 57 procent fedt kalorier og 43 procent kulhydrat kalorier. Men i tider med høj intensitet, hvilket er størstedelen af ​​tiden for enhver bodybuilder, vil kroppen bruge så meget som 87 procent kulhydrater. Således havregryn, rig på "gode" kulhydrater ifølge Harvard School of Public Health, er et ideelt pre-workout måltid.


  Kalorier

  USA Department of Agriculture anbefaler et bestemt sæt mængde kalorier for hver person ud fra deres aktivitetsniveau, alder og køn. For eksempel, en 32-årig kvinde, der bor en stillesiddende livsstil har brug for kun 1.800 kalorier om dagen for at opretholde et sundt energiniveau. I mellemtiden har en 27-årig mand, der er en bodybuilder behov så meget som 3.000 kalorier om dagen. En servering af stål-cut havre indeholder 140 kalorier, som selv på flere portioner om dagen giver masser af plads til at spise flere fuld måltider.


  Timing

  Ifølge Mayo Clinic, bør dine måltider være timet specifikt omkring når du løfter vægte. Mindre måltider som en skål havregryn nødt til at blive spist to timer i forvejen, således at maden til at fordøje og forlade tarmen, før du begynder at træne. Større måltider, der bare bruger havregryn som en side har brug for mellem tre og fire timer at fordøje forhånd. Hvis maden er endnu til at fordøje, vil din krop blive afsætte dyrebar energi til at fordøje maden, som ellers kunne bruges mod løfte vægte.


  Traditionel eller Instant

  Når du vælger havregryn, du står over for en af ​​to muligheder. Der er traditionelle stål-cut havre og instant microwavable havre. Traditionelle stål-cut havre indeholder intet, men hele korn havre med nul tilsætningsstoffer. Der er ingen sukker, ingen natrium og ingen mættede eller unsaturaed fedtstoffer. Instant havregryn er fyldt med sukker, 13g i virkeligheden, og 240 mg natrium, hvilket svarer til rundt regnet 16 procent af dit daglige natrium anbefaling. Instant havregryn indeholder også 1 g hver af flerumættede og enkeltumættet fedt. Traditionelle havregryn, på grund af sin rene indhold og uden tilsætningsstoffer, er meget sundere og effektive til at holde dig følelsen fuld og energi.


  Overvejelser

  Muskler vokser ikke fra massive mængder af kulhydrater. Mens kulhydrater kan hjælpe dig pumpe jern med en maksimal mængde af energi, dine muskler kræver store mængder protein på en regelmæssig basis for at vokse i størrelse, ifølge en 2001 fransk undersøgelse ledet af Dr. Martial DANGIN. USDA anbefaler, at bodybuildere spise så meget som 0,8 g protein pr pund kropsvægt, hver dag. Dette protein kan findes i kilder såsom valle protein shakes, græs-fodres oksekød, magert kalkunbryst og fede fisk.

 • Tags:

Posts Carousel