Nyresygdom symptomer hos børn

 • In Default
 • February 4
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Nyresygdom symptomer hos børn  Nyresygdom hos børn præsenterer unikke udfordringer. Photo Credit senior læge 10 billede af Paul Moore fra Fotolia.com
 • Børn er en særlig undergruppe af nyrepatienter, fordi de er tilbøjelige til at nyrelidelser, der ikke er set hos voksne. Symptomerne på disse sygdomme er ofte mere dramatiske end dem, der udvises af voksne. Behandling af disse symptomer kan være problematisk, fordi nogle af de lægemidler, der fungerer godt i voksne stunt vækst hos børn. Af disse grunde bør børn med nyreproblemer blive efterfulgt af en pædiatrisk nephrologist.


  Hæmaturi

  Blod i urinen kaldes hæmaturi. Hæmaturi er et almindeligt symptom på mange pædiatriske nyresygdomme såsom minimal ændring sygdom, renal dysplasi og mange andre. Den lyse skarlagen urin, en tilstand kendt som Frank hæmaturi, kan være skræmmende for børn og deres forældre, fordi det ser så ekstreme.

  Så sørgeligt, som det vises, taget af sig selv, er dette blod ikke nødvendigvis tyder på en alvorlig sygdom. For eksempel, hæmaturi er et almindeligt symptom på post-streptokok glomerulonephritis, en sygdom relateret til bakteriel infektion, der løser ofte af sig selv i løbet af få uger.


  Ødem

  Hævelser i ekstremiteterne relateret til væskeophobning kaldes ødem. Dette symptom angiver, at nyrerne ikke filtrerer protein fra urinen ordentligt. Hævelser i fødderne er almindelig, hvilket fører børnene til at klage over, at deres sko ikke passer.

  The Merck Manual rapporterer, at det sted, ekspandering skifter ofte i løbet af dagen. Forfatterne bemærker, at "i løbet af natten, fluid akkumulerer i de øvre dele af kroppen, såsom øjenlåg", men efter at patienten har siddet af henstand væske akkumuleres i de nederste dele af kroppen, såsom anklerne. "

  Selvom dette symptom er fælles for mange nyresygdomme fælles for børn og voksne, er det et vigtigt element i nefrotisk syndrom, der primært rammer børn. Med omhyggelig medicinsk behandling, mange børn vokset nefrotisk syndrom.


  Hypertension

  Hypertension og nyresygdom går hånd i hånd, fordi nyrerne er involveret i blodtrykket regulering. Som hypertension er forholdsvis sjælden hos børn i mangel af en anden lidelse, såsom nyresygdom, bør forældre altid tage det alvorligt.

  Den første behandling for hypertension ofte involverer en klasse af lægemidler kaldet ACE-hæmmere eller ACE-hæmmere. ACE-hæmmere også hjælpe med at behandle forhøjet urin protein, hvilket igen er med til at minimere ødem.

  Kontrollerende hypertension er et meget vigtigt aspekt af behandlingen, fordi hypertension alene er skadelig for nyrerne, selv i fravær af nyresygdom. Mange patienter ender med at tage flere stoffer til at styre dette problem.

 • Tags:

Posts Carousel