Nyrer Diet Menu Idéer

 • In Default
 • November 3
 • 43 Views
 • 0 comments

 • Nyrer Diet Menu Idéer  Kost for nyre betingelser er sædvanligvis individuelt for hver enkelt patients tilstand. Photo Credit kost koncept - sund mad billede ved dinostock fra Fotolia.com
 • Nyrer kost er varieret afhængigt af type og stadium af nyresygdom. Kostvaner er individualiseret og er som regel lavere, men nogle gange højere i natrium, kalium, fosfor, væske, protein og energi. Nyre tilstand kræver en modificeret kost kan omfatte akut eller kronisk nyresygdom, nyresten, diabetisk nefropati, peritoneal eller hæmodialyse.


  Lavere Natrium Meal Idéer

  Hyppigt, renale kostvaner er lavere i salt. For at forbedre smagen af ​​fødevarer uden at tilføje salt, prøv usaltet urter og krydderier, citron, eddike og salt-fri smagsstof versus salterstatninger. Imidlertid kan saltfri erstatninger også være høj i kalium, som er kontrolleret for visse renale kost. Vælg friske eller frosne fødevarer oftere og altid kontrollere natrium indholdet på etiketter emballerede fødevarer. En Daily Value procentdel af 5 procent eller mindre er lav, og en daglig værdi procentdel på 20 eller flere betragtes som høj i natrium.


  Kalium, fosfor og Væsker

  Nogle næringsstoffer er begrænset på en nyre kost, såsom kalium. Højere kalium fødevarer omfatter mange frugter, grøntsager og fuldkornsprodukter. En registreret diætist kan give lister beskriver højt og lavt kalium valg, og hvor mange af hvert valg kan forbruges dagligt.

  Mange patienter bliver bedt om at lavere fosfor niveauer. Fødevarer højere i fosfor omfatter hele korn, mejeriprodukter, bælgfrugter, skaldyr, klid, chokolade, sodavand og øl. Check med en diætist for at se, om der kan indtages disse fødevarer i begrænsede mængder.

  At forbruge mindre mængder af væske under måltid, bruge mindre pokaler til drikkevarer, snack på isterninger versus drikkevand, og måle væske kvoter i en kande tidligt på dagen. Når væsker forbruges, tømme det samme beløb fra kande til at sikre begrænsninger væske holdes på plads.


  Nyrer Kogebøger

  Specialized renale kogebøger er en fantastisk måde at øge menu og kost sort. "Food Power- A Ernæring Book for Kids med nyresygdom" af Charlotte Stall, en registreret diætist, funktioner kid venlige opskrifter med næringsstoffer analyse. Det har også svar på børneernæring spørgsmål, såsom at lave mad til kræsne og hvad man skal tjene overvægtige børn. En anden renal kogebog er "Magic menuer-Menu Style Kogebog for nyrepatienter" af National Kidney Foundation of North Texas. Denne kogebog har en række opskrifter og tre uger efter prøven menuer. En anden kogebog specielt til nyre kost er "The Renal Gourmet." Skrevet af Mardy Peters, en nyre patient, det omfatter over 200 no-salt opskrifter med urter, krydderier og eddike.

 • Tags:

Posts Carousel