Nyreinsufficiens Symptomer

 • In Default
 • January 4
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Nyreinsufficiens Symptomer  Nyreproblemer bør overvåges af en læge. Photo Credit al "Ã © coute du patient billede af Emmanuel Marzin fra Fotolia.com
 • Renal - eller nyre - insufficiens kan være enten kronisk eller akut. Akut nyreinsufficiens opstår pludseligt, og kan være reversibel i nogle tilfælde. Kronisk nyreinsufficiens, på den anden side, er en langsom forringelse af nyrerne, der finder sted over måneder eller endda år. Begge typer kan skade nyrerne, hvis venstre ubehandlet eller lov til at udvikle sig i længere tid.


  Lav urinproduktion

  Nedsat urinproduktion kan være et symptom på enten kronisk eller akut nyresvigt. Da mængden af ​​urin falder, kan det udvikle en stærk lugt. Farven af ​​urinen er også en indikator, at noget kan være forkert. Jo mere vand eller væske nyrerne er i stand til at filtrere, vil den lysere farve være. Når mængden af ​​vand, der filtreres reduceres, bliver urin koncentreret. Dette kan få det til at blive vist meget gul, orange eller brun, som kan indikere, at blod er til stede i urinen, og en læge skal ses straks.
  En reduktion i mængden af ​​urin produceres kan også betyde, toksiner og affald er under opbygning i kroppen og væv. Dette kan føre til sygdom, infektion og et svækket immunforsvar.


  Ødem

  Når nyrerne er beskadiget eller under stress, er de ude af stand til i tilstrækkelig grad at fjerne salt og andet affald der produceres af kroppen. Dette forårsager urinproduktion at falde, og fluid niveauet i kroppen at opbygge. Når væsker er fanget i væv i hele kroppen, opstår hævelse. Denne særlige form for hævelse, kendt som ødem, forekommer normalt i benene, fødder, arme og hænder.
  Ødem kan lægge pres på hjertet og kredsløbet og kan i sidste ende føre til forhøjet blodtryk eller andre hjerte-kar problemer.


  Smerte

  I mange tilfælde kan der være ringe eller ingen smerte, indtil sygdommen er skredet frem til det punkt, nyrerne kæmper for at fungere. Rygsmerter forbundet med nyrerne ligger et par inches ned fra ribbenene og på hver side af rygsøjlen. Som nyresygdomme skrider frem, kan smerten gå fra en kedelig smerte til en piercing smerte.
  Smertefulde kramper af musklerne kan også opstå, hvis kalium og andre mineraler ikke filtreres korrekt og udskilles fra kroppen. Når disse får lov til at ophobes i kroppen, hævelse kan forekomme som forårsager ubehag og kan forstyrre cirkulation til de områder af kroppen.

 • Tags:

Posts Carousel