Nye billeder Reveal Udvikling af Brain Folds

  • In Default
  • January 11
  • 7 Views
  • 0 comments

Nye billeder Reveal Udvikling af Brain Folds
Større skala folder udvikle den hurtigste i for tidligt fødte (født mere end syv uger for tidligt) spædbørn (øverst), mens mellemstore folder udvikle den hurtigste i ældre for tidligt fødte børn, født mellem syv og to uger for tidligt (i midten). Hos ældre spædbørn og børn, fine folder udvikle den mest hurtigt over hjernen overflade (nederst).
Credit: Peng Yu, MIT

Bare hvorfor den yderste overflade af vores hjerner er dækket af folder og rynker er et mysterium for forskerne, men et nyt redskab er at hjælpe forskerne se, hvordan disse folder udvikler.

Forskerne brugte computer grafiske teknikker til at spore og måle udviklingen af ​​folder i hjernen billeder taget ved magnetisk resonans imaging (MRI).

"Vi kan ikke åbne hjernen og se med det blotte øje," sagde papiret første forfatter Peng Yu, en Harvard kandidatstuderende. "Men det cool ting, vi kan gøre nu, er at se igennem MR-maskine."

Holdet, hvis forskning er beskrevet i April nummer af IEEE Transactions on Medical Imaging, undersøgte 11 udviklingslande hjerner; otte var nyfødte, for det meste for tidligt fødte, og de andre var fra børn i alderen 2, 3 og 7.

Teknikken kigget på både grove folder, svarende til de største folder i et krøllet stykke papir, og mindre, finere folder.

Ved hjælp af en model til at kortlægge biologisk vækst, kunne Yu identificere den alder, hvor hver type fold udviklet, og hvor hurtigt det voksede. Hun fandt, at grove folder udviklet tidligere og langsommere end de finkornede folder.

Denne teknik kan belyse sygdomme som autisme, skizofreni og Alzheimers sygdom ved at sammenligne billeder af disse hjerner til dem med disse sygdomme.

"Vi har nu en idé om, hvad normal udvikling ser ud," sagde undersøgelse medarbejder Bruce Fischl fra Harvard Medical School. "Næste skridt er at se, om vi kan registrere unormal udvikling i sygdomme som autisme ved at se på sammenklappelige forskelle."

  • Top 10 Mysteries of the Mind
  • Undersøgelse: Your Brain virker det Ligesom internettet
  • Gør større hjerner

Posts Carousel