Ny Fysik-Defying Super Diet Drink


Ny Fysik-Defying Super Diet Drink
Go Ahead, Drink Bacon Grease til morgenmad
Credit:

Disse kloge folk på Coca-Cola Company virkelig vide at gøre noget ud af ingenting. For et par år siden, de frataget alle de ingredienser fra Coke undtagelse af filtreret vand og pakket det som Dasani, sælges til samme pris som Coke.

Nu partnering med Nestle, har de frataget det meste af den grønne te ud af grøn te og skabt et nyt produkt, kaldet Enviga, som de hævder kan brænde kalorier, hvilket resulterer i et negativt kalorieindhold forbrug oplevelse.

Drikke tre dåser af Enviga per dag vil brænde 60-100 kalorier, siger de. Du behøver ikke engang at forlade sofaen.

Mens dette lyder som noget, der helt sikkert overtræder en af ​​disse termodynamikkens love, der er en lille smule en videnskab bag Coca-Cola påstand. Men en billigere og mere effektiv kalorie-kaste rutine kunne være at gå til butikken og bare lade som at købe en drik.

Videnskabeligt forfriskende

Enviga er en mousserende grøn te drink. I årtusinder asiaterne har kendt af de sunde egenskaber i grøn te, og forskere i de seneste år har fundet betydelige beviser, at grøn te hjælper med at forhindre visse kræftformer og hjertesygdomme.

Bad Medicine

Bad Medicine vises hver tirsdag på LiveScience.

Problemet er, amerikanerne ikke kan lide grøn te. Det er for bitter.

Næsten al grøn te sælges i USA skæres med rigelige mængder af sukker eller "naturlige" aromaer, i høj grad mindske grøn te 's medicinske egenskaber. Coca-Cola kender dette. Så virksomheden gået sammen med Nestle at skabe et velsmagende produkt, der indeholder elementer af grøn te, især epigallocatechingallat (EGCG), en kraftfuld antioxidant, der er i fokus for mange sundhedsmæssige undersøgelser. De blandet EGCG med vand, koffein, kunstige sødestoffer og calcium til at producere Enviga.

Deres teori er, at EGCG, koffein og calcium kombinere at stimulere menneskets stofskifte, hvilket fik kroppen til at forbrænde flere kalorier. For at teste dette, de betalte universitetets forskere til at tilbyde mennesker en Enviga-lignende sammenkogt og en placebo i et kontrolleret miljø.

Få mennesker, færre kalorier

Det er ikke klart, hvor mange undersøgelser blev udført, indtil de fik det "rigtige". Men Coca-Cola påstand om, at Enviga fremmer kalorieindhold brænding er baseret på en enkelt seks-dages undersøgelse af 31 unge voksne i sund vægt, der blev offentliggjort i februar 2007 nummer af tidsskriftet Obesity.

Femogtyve af de 31 fag brændte på yderligere 106 kalorier i gennemsnit i løbet af de tre dage, de drak Enviga blandingen sammenlignet til tre dage på en placebo. De Enviga drikkevarer indeholdt 57 kalorier, så i sidste ende disse folk kun mistet omkring 50 kalorier per dag, hvilket ikke er meget betydelig. Ganske vist åbner dåsen sandsynligvis brændt en ekstra kalorie eller to.

Alligevel seks af de emner, som, vel at mærke, er 20 procent af studiegruppen, faktisk pakket på kalorier. Hvis Coca-Cola og Nestlé ønsker at annoncere Enviga som et vægttab produkt, de har brug for at indrømme, at 20 procent af befolkningen vil have en positiv kalorieindhold oplevelse, ikke en magisk kalorie-forsvinder oplevelse.

Det er, hvis de ønsker at foregive, at deres single, tosse videnskabelig undersøgelse-udbasuneret på deres hjemmesider, i en pressemeddelelse og på den Enviga kan selv-bærer enhver gyldighed, hvilket den ikke gør.

Have det på begge måder

Coca-Cola insisterer på, at det ikke markedsfører Enviga som et vægttab produkt-godt, bortset fra titlen i sin pressemeddelelse om, at Enviga er "bevist at forbrænde kalorier." Selskabet anfører, at Enviga blot en "positivt skridt folk kan tage som en del af en balanceret livsstil, som at tage trappen."

"I årevis har forbrugerne kun haft lavt kalorieindhold og nul kalorieindhold drikke muligheder," begynder den Enviga hjemmeside. Sure. Så Coca-Cola kom for at tilbyde os højt kalorieindhold drikkevarer muligheder. Og taljemål har aldrig været det samme.

Tilfældigvis, en separat gruppe af forskere i Rom offentliggjort et papir i februar om, at grøn te-ekstrakt, som indeholder gode ol 'EGCG havde stærke anti-malaria egenskaber. Det ville klart være uansvarligt for Coca-Cola og Nestlé at hævde, at Enviga kurerer malaria. Men de gør en lignende påstand om vægtkontrol, om flimsier videnskab, og målretter dieters desperate at brænde et par kalorier, til en pris på over $ 4 a dag for Enviga træning.

Grøn te kan meget vel hjælpe brænde kalorier; seriøse undersøgelser pågår. Hvis du er interesseret i de sunde fordele af grøn te, kan du prøve grøn te, der indeholder 100 procent grøn te.Christopher Wanjek er forfatter til bøgerne "Bad Medicine" og "Mad på arbejde." Har du et spørgsmål om Bad Medicine? Email Wanjek. Hvis det er rigtig slemt, han bare kunne svare på det i en fremtidig kolonne. Bad Medicine vises hver tirsdag på LiveScience.

Mere Bad Medicine

  • Top 10: Gode Foods Gone Bad
  • Kosttilskud: For meget af en god ting?
  • Noni Vrøvl: Miracle Juice eller fidus i en flaske?
  • Vitamin mani: Sandheden om antioxidanter

Mere at udforske

  • Dårlige vaner: Hvorfor Vi kan ikke standse
  • Top 10 dårlige ting, der er gode for dig
  • Kost strategier, virkelig arbejde

Posts Carousel