Ny Cuddlr App Ønsker du at Embrace Cuddling (med fremmede)

  • In Default
  • February 2
  • 6 Views
  • 0 comments

Ny Cuddlr App Ønsker du at Embrace Cuddling (med fremmede)


App udviklere bare elsker at komme op med nye måder, du kan møde folk. Først var der Tinder, hvor forbinder med en person er så let som at føre fingeren hen over en skærm. Nu det samme koncept bliver anvendt til en anden placering-baseret app, undtagen denne handler om knus.

Med Cuddlr, er brugere besked om andre mennesker i deres område op til en lille kæle. Når du finder en potentiel-angiveligt platonisk-putte kammerat, ville du bare trykke på skærmen for at fremsætte en anmodning, derefter dele et budskab med hvor skal opfylde (det er, hvis de er enige om at en kæle session). Senere kan du vurdere mødet med en tommelfinger for at signalere en awesome Cuddler eller rapportere en handsy én.

RELATEREDE: 10 måder at forbedre dit forhold Straks

I modsætning til Tinder, skaberne bag Cuddlr sværger tjenesten er ikke ment til at være en "hook-up" eller dating app. Pointen er at hjælpe folk føler sig mere trygge ved at give og modtage kærlighed.

Alligevel tanken om at få hyggeligt med en komplet fremmed lyder slags ulige. I sidste ende, kan du være bedre stillet planlægning mere cuddle sessioner med en væsentlig anden eller en nær ven.

RELATEREDE: 31 måder at øge dit humør naturligt

"Hugging en elsket øger limning hormonet oxytocin, hvilket gør du føler dig tættere og mere intim mod den, du er sammen med," siger Gail Saltz, MD, Sundhedsstyrelsens bidrager psykologi editor.

Øget afslapning, lavere blodtryk, og reducerede niveauer af stresshormonet cortisol er blot tre andre fordele, du kan se frem til at røre eller hugging en partner eller elskede oftere, siger Saltz.

RELATEREDE: 22 måder at Get Happy Now

Sag i punkt: en studie i Archives of Sexual Behavior fandt, at 10 minutter af varm kontakt mellem par medført højere oxytocin niveauer og lavere blodtryk.

Det er svært at sige, selv om, om du vil få de samme fordele ved at røre en person, du ikke kender. Så måske bare holde fast i din partner, ven eller kæledyr for nu.

Posts Carousel