Nutrition Fordele ved røde druer

 • In Default
 • October 17
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Nutrition Fordele ved røde druer  Røde druer indeholder en række vigtige vitaminer og mineraler. Photo Credit Liv Friis-Larsen / iStock / Getty Images
 • Folk gennem historien har indtaget druer til deres potentielle sundhedsmæssige fordele. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede blev en drue kost menes at forebygge eller helbrede kræft og andre sygdomme. Denne tro kan have stammede fra resultaterne af Johanna Brandt, en sydamerikansk diætist, der hævdede at have kureret hendes mavekræft ved at følge kosten. Imidlertid har ingen videnskabelige beviser bevist, at spise druer, enten som en del af en drue diæt eller sammen med andre sunde fødevarer, kan forebygge eller helbrede kræft eller anden sygdom. På trods af dette faktum, behøver røde druer har flere sundhedsmæssige fordele og gøre en nærende mellemmåltid.

  Ernæring Fakta

  Røde druer er relativt lav i kalorier og er fedt og kolesterol gratis. En 1-kop servering af røde druer indeholder kun 104 kalorier, og stadig giver 1 g protein og 1 g fibre. Men denne servering indeholder også 27 g af den samlede kulhydrater, 23 g, som kommer fra sukker.


  Vitaminer

  Røde druer er en god kilde af flere vitaminer. En servering af røde druer giver 16 mg C-vitamin, hvilket er omkring 27 procent af den daglige værdi, baseret på en 2.000-kalorie diæt. Den indeholder også 22 mcg af vitamin K og 0,4 mg thiamin, hvilket er omkring 28 procent og 27 procent af den daglige værdi, respektfuldt. Røde druer indeholder også små mængder af vitamin E, vitamin A, vitamin K, pantothensyre, vitamin B-6, folat, beta-caroten og alfa-caroten. Disse næringsstoffer hjælpe din krop processer fungerer ordentligt, og mange vitaminer, såsom vitamin A, har antioxidant egenskaber, som kan medvirke til at reducere risikoen for visse hjælp problemer.


  Mineraler

  Røde druer er også rige på flere mineraler. En 1-kop servering af røde druer indeholder 288 mg kalium, 0,2 mg kobber, 0,1 mg mangan og 0,5 jern - 10 procent af den daglige værdi af kalium og kobber, 5 procent af den daglige værdi af mangan og 1 procent af den daglige værdi af jern. Røde druer indeholder også små mængder af calcium, magnesium, zink og selen.


  Resveratrol

  Røde druer indeholder resveratrol, som er en polyphenol antioxidant. Denne antioxidant er koncentreret i skind af røde druer. En 1-kop servering af røde druer indeholder omkring 160 g resveratrol ifølge Linus Pauling Institute. Resveratrol synes at have anti-inflammatoriske, antioxiderende og anti-østrogene egenskaber, og kan aktivere enzymerne i leveren, der befri kroppen af ​​uønskede kemikalier, ifølge American Cancer Society. Det er muligt, at resveratrol kan også spille en rolle i forebyggelsen af ​​kræft og hjertesygdomme, som Brandt troede, og kunne udvide en persona € ™ s liv, men mere forskning skal gennemføres for at bekræfte disse teorier.

 • Tags:

Posts Carousel