Nogle smertestillende bundet til visse fødselsdefekter hos Undersøgelse

  • In Default
  • October 13
  • 3 Views
  • 0 comments

Nogle smertestillende bundet til visse fødselsdefekter hos Undersøgelse

Af Maureen Salamon
HealthDay Reporter

Tirsdag 10 september (healthday News) - Kvinder, der tager receptpligtig smertestillende medicin såsom Oxycontin, Vicodin og Percocet tidligt i graviditeten er dobbelt så tilbøjelige til at føde børn med ødelæggende neuralrørsdefekter som rygmarvsbrok, viser en ny undersøgelse.

Trods den fordoblede risiko, beskrev forskere eskaleringen som "beskeden", da neuralrørsdefekter - som omfatter de af hjernen og rygraden - sjældent forekommer. Med undersøgelsens deltagere brug af receptpligtig opioider, er risikoen for disse fødselsdefekter oversat til en forekomst på næsten seks pr 10.000 levendefødte.

"Vi ønsker at huske på, at de store fosterskader af enhver art påvirker kun 2 procent til 3 procent af levendefødte, så de risici, vi har identificeret bør holdes i perspektiv," sagde undersøgelse forfatter Mahsa Yazdy, en postdoc associeret i Slone Epidemiologi Center på Boston University. "Selvom vi fandt en fordobling i risikoen for neuralrørsdefekter, disse er stadig sjældne hændelser."

Finansieret af det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, blev undersøgelse offentliggjort online September 9 i tidsskriftet Obstetrics & Gynecology forud for oktober 2013 print spørgsmålet.

Fejl af neuralrøret, som typisk forekommer i den første måned af graviditeten, omfatter problemer såsom spina bifida, hvor rygsøjlen ikke lukker helt, og anencephalitis, hvor de fleste af hjernen og kraniet ikke udvikler. Den nye undersøgelse ekkoer resultater fra tidligere forskning forbinder fosterskader med tidlig graviditet opioidbrug.

Receptpligtig smertestillende medicin er kun overgået marihuana, når det kommer til stofmisbrug, ifølge en januar 2013 regeringsrapport, og omkring 22 millioner amerikanere har misbrugt disse smertestillende siden 2002.

Udbredelsen af ​​opioidbrug blandt gravide kvinder svinger mellem 2 procent og 20 procent, ifølge baggrundsinformation medtaget i den nye undersøgelse, som så på stoffer som kodein, oxycodon (Oxycontin) og hydrocodone (vicodin), blandt andre.

"Med den udbredte brug af disse medikamenter, vi ønsker kvinder at vide om dette [fund]," siger Dr. Siobhan Dolan, medicinsk rådgiver for March of Dimes. "Vi har brug for flere af den slags data, så folk kan træffe kvalificerede beslutninger." Dolan ikke var involveret med den nye undersøgelse.

Yazdy og hendes team brugte data indsamlet i løbet af en 12-årig span fra telefoninterview med mødrene inden seks måneder fødslen. Interviewene omfattede detaljerede spørgsmål om medicinforbrug.

Mødre af 305 børn født med neuralrørsdefekter blev sammenlignet med de mere end 20.000 spædbørn i to andre grupper - et af sunde babyer og spædbørn med andre typer af medfødte defekter, der ikke er relateret til opioidbrug. "Undfangelsestidspunktet" opioidbrug blev defineret som enhver rapporteret anvendelse i de to måneder efter den sidste menstruation.

Selv om undersøgelsen fundet en sammenhæng mellem brugen af ​​opioide smertestillende medicin under graviditet og en højere risiko for neurale rør fosterskader, var det ikke etablere en årsag-effekt forhold.

Yazdy sagde kvinder i den fødedygtige alder, der føler, at de har brug for behandling med opioide smertestillende bør kommunikere med deres læger til at skelne de fordele og ulemper.

"Det er virkelig vigtigt, at kvinder taler med deres læge om, hvorvidt fordelene ved behandlingen opvejer de mulige risici," sagde hun.

For hendes vedkommende Dolan sagde alternative typer af smertestillende medicin kan ordineres, selv om hun erkendte, at nogle gange "der er tilfælde, hvor risikoen er værd at tage."

"Jo mere vigtigt spørgsmål er:? Hvis noget kan forebygges, hvorfor så ikke forhindre det" sagde hun. "Fokus er, hvad vi kan gøre for at forhindre enhver misdannelse. Det vindue af tid omkring undfangelsen er et af de mest kritiske tidspunkter at være i den bedst mulige tilstand. "

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institute on Drug Abuse har mere om opioider.

Posts Carousel