Nødprocedurer i Sport

 • In Default
 • April 13
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Nødprocedurer i Sport  Alle sportsgrene bære en vis risiko for skade. Photo Credit sports medicin billede af Keith Frith fra Fotolia.com
 • Sport giver mange værdifulde fordele for deltagerne, men de bærer risici, så godt. Ifølge Safe Kids USA, mere end 3,5 millioner børn under 14 år modtager behandling for sports-relaterede skader hvert år. Hvis du er en coach, træner, aktiv forælder, deltager eller interesseret tilskuer i en organiseret sport, kan du finde dig selv i den situation at skulle til at reagere på en nødsituation. Kendskab til den relevante beredskab til en sports-relaterede skader vil hjælpe dig med at reagere hurtigt og effektivt.

  Fælles Sports-relaterede nødsituationer

  Ifølge MedlinePlus, de fleste sports-relaterede skader omfatter knogle og blødt væv skader som forstuvninger, stammer, knæskader og forskydninger. De fleste af disse skader skal modtage behandling, men kan ikke kvalificere sig til nødberedskab. Sommetider atleter oplever en potentielt livstruende ændre skade, som en hoved eller hals skade, nær drukning, øjenskader, kramper eller pludseligt hjertestop.


  Emergency Udstyr

  Flere skader faktisk forekomme under praksis, så hvis du er ansvarlig, skal du sørge for at tage de samme sikkerhedsforanstaltninger under praksis, som du ville i løbet af spil; altid har nødudstyr til rådighed. Udstyr som en spinal bord, en automatisk ekstern defibrillator, akut ilt og en nødsituation adgang telefon kan betyde forskellen mellem liv og død.

  Ud over at have udstyr til rådighed, du vil være sikker på, at en person på stedet ved, hvordan man korrekt brug af udstyret. CPR og førstehjælp certificering klasser vil lære dig og dit team, hvordan man korrekt bruge grundlæggende nødudstyr, forberede dig til at reagere i tilfælde af en nødsituation.


  Første respondenter

  Første respondenter i en nødsituation har grundlæggende kendskab til CPR og førstehjælp og ved, hvordan man starter håndtere en nødsituation. Hvis du er den første responder, skal du undersøge den scene, så tjek offeret for livstruende skader, så for ikke-livstruende skader eller sygdomme, og sikre, at mere avanceret pleje ankommer på scenen. Som den første responder, kan du mobilisere hjælp fra trænere, trænere, spillere eller tilskuere til at hjælpe dig i dit svar eller til at kontrollere mængden. Betydningen af ​​det første responder kan ikke understreges nok. Hvis den skadede deltager behov CPR eller lider af en livstruende skade, den tidligere pleje begynder, jo større chance for at overleve.


  Håndtering Nødsituationer

  Ved håndtering af en nødsituation, første check for bevidsthed, vejrtrækning, cirkulation og alvorlig blødning. Hvis der er mistanke om et hoved, nakke eller ryg skade, undgå at bevæge offeret og forsøge at opretholde inline stabilisering af hoved og hals, forebygge yderligere skade. Som den første responder, er du ansvarlig for at sende en anden person til at tilkalde en ambulance og beder omkringstående til at få forsyninger, komfort familiemedlemmer eller styre mængden. En hurtig respons og klar ledelse i en nødsituation kan hjælpe med at forhindre den forvirring, der til tider opstår i stressede situationer.


  Forholdsregler

  Det er vigtigt at proaktivt tage skridt til at hjælpe med at forhindre skader opstår under sport deltagelse. Sørg for, at alle felter og anlæg, som anvendes under sportsbegivenheder er velholdte. Sørg deltagere gennemgår en grundig præ-deltagelse fysisk at identificere eventuelle underliggende sygdomme, og sikre, at alle deltagere bære passende, tætsiddende sikkerhedsudstyr.

 • Tags:

Posts Carousel