"Nightcaps" Må ikke hjælpe dig sove bedre After All

  • In Default
  • October 5
  • 2 Views
  • 0 comments

"Nightcaps" Må ikke hjælpe dig sove bedre After All

ONSDAG 23 Januar (healthday News) - Alkohol kan hjælpe dig med at få til at sove hurtigere og sover bedre i starten, men det forstyrrer din søvn senere på natten, ifølge britiske forskere, der anmeldt alle kendte videnskabelige studier på alkohol indvirkning på søvn.

Forfatterne sagde, at de håber, at deres resultater vil hjælpe folk til at forstå, at drikke alkohol kun giver indtryk af at forbedre søvn, og at det bør ikke bruges som en sove støtte.

Gennemgangen viste, at alkoholforbrug forkorter den tid, det tager at komme til at sove og øger indledende dyb søvn, men reducerer hurtige øjenbevægelser (REM) søvn. Mangel på REM søvn kan skade koncentration, motorik og hukommelse.

Gennemgangen viste online 22 Januar og er i april print udgave af tidsskriftet Alkoholisme: Clinical & Experimental Research.

"En hypotese er, at alkohol virker som medicin, der bruges mod depression og angst," review tilsvarende forfatter Irshaad Ebrahim, medicinsk direktør på London Sleep Centre, sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

"Undersøgelser af patienter med depression har identificeret, at ubehandlede patienter havde overdreven REM-søvn, især i den tidlige del af natten, og at antidepressiv medicin undertrykt REM-søvn. Alkohol virker som antidepressiva, hvilket reducerer REM-søvn navnlig i første del af natten. Denne påvirkning af alkohol på REM-søvn kan forklare stemningen elevation og angst reduktion i forbindelse med brug af alkohol, "Ebrahim sagde.

Ebrahim kollega, Chris Idzikowski, direktør for Edinburgh Sleep Center i Skotland, påpegede, at revision hjælper afklare forskningsresultater. "Bestemt en mytologi synes at have udviklet omkring virkningen af ​​alkohol på søvn," Idzikowski sagde i pressemeddelelse.

"Alt i alt alkohol i det hele ikke er anvendelig til at forbedre en hel nats søvn. Søvn kan være dybere for at starte med, men så bliver forstyrret. Derudover vil der dybere søvn sandsynligvis fremme snorken og dårligere vejrtrækning. Så bør man ikke forvente bedre søvn med alkohol, "Idzikowski sagde.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Institute of Neurologiske Lidelser har mere om søvn.

Posts Carousel