Night Time Smerter i hænder fra Arthritis


 • Night Time Smerter i hænder fra Arthritis  Nat hånd smerte er ansvarlig for tab af søvn i 72 procent af ældre amerikanere. Photo Credit hænder billede ved JASON WINTER fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Når hænder ondt om natten på grund af gigt smerter, er det vanskeligt at få en god nats søvn. I stedet for at flyde ud til en drømmetilstand, er en følelse af uro, irritation og et ønske om lettelse og en hurtig løsning alt for tidskrævende. To typer af gigt, leddegigt eller slidgigt, kan skabe natten smerter i hænder, der kan forstyrre en god nats søvn.


  Night Smerter i bunden af ​​tommelfingeren

  I løbet af dagen, fælles aktiviteter såsom at dreje et låg, brug af sølvtøj, drejning nøgler, havearbejde, skrive og skrive måske ikke være grund til bekymring. Imidlertid kan disse aktiviteter forårsage ledbetændelse med udbrud af smerte natten. Ifølge den amerikanske Society for Kirurgi af Hand, "alvorlighed kan også udvikle sig til smerter i hvile og smerter om natten. I mere alvorlige tilfælde, sker en gradvis ødelæggelse og mal-justering af samlingen, og en bule udvikler sig i bunden af tommelfinger da Metacarpus bevæger sig ud af sadlen joint. "


  Night Smerter i flere Hand Samlinger

  Hvis der opstår hånden smerter i flere områder af hånden, kan rheumatoid arthritis være årsagen. Klassiske symptomer på leddegigt omfatter hævede eller ømme led. I begyndelsen stadier af leddegigt, smerten er intermitterende og lettet ved at hvile hænderne. Forskere fra Cleveland Clinic fandt imidlertid, at "Som sygdommen skrider frem, bliver mere konstant smerte, selv forekommer i hvile. Karakteren af ​​smerte skifter fra en kedelig smerte til skarpe, undertiden udstrålende smerter. Generelt, smerten er værre når barometertrykket falder. "


  Hånd Smerter som forhindrer Sleep

  Nighttime hånd smerter fra gigt forhindrer syge i at sove. Selv hvis gigtpatienter falde i søvn, er der tidspunkter, hvor hånd smerter vågner dem. Selv hænderne ikke er involveret i fysisk aktivitet, de betændte led føre til smerter og angst. Ifølge Karen Cooksey, "Om en tredjedel af mennesker, der har smerter, mens forsøger at sove lider af gigt smerter." Ms Cooksey går på at citere en undersøgelse fra en nylig meningsmåling: "I henhold til" Sleep in America "meningsmåling, 72 procent af de ældre amerikanere diagnosticeret med slidgigt og andre typer af gigt oplever problemer med at sove."

 • Tags:

Posts Carousel