New Mom AJ Kog finder hende Feel Great Vægt

  • In Default
  • January 4
  • 19 Views
  • 0 comments

New Mom AJ Kog finder hende Feel Great Vægt

Tom Rafalovich

Criminal Minds skuespillerinde AJ Cook, forsøger at kaste sin baby vægt. Tjek tilbage her hver måned for at se, hvordan hun sætter Sundhedsstyrelsens føler stor vægt plan til at arbejde.

Hendes historie: "Jeg alt 40 pounds i en vanskelig graviditet på landsdækkende TV Det var hårde-its svært at se din krop forandring og har ingen kontrol over det!. Men nu vil jeg folk til at se, at jeg er nødt til at arbejde lige så hårdt som alle andre til at tage det af. Og jeg føler virkelig stærkt, at det er vigtigt at gøre det på den sunde måde.

Nu, Im tilbage på showet, har jeg skøre timer, hvilket gør tingene vanskelige. (Det, og opholder sig væk fra bagværk-Jeg elsker en god vanille eller rød velvet cupcake!)

Men mit mål er at komme tilbage til en tonet og sund krop, selvom jeg ikke får hele vejen tilbage til mit prægravid vægt. Og ærligt, Im OK med det nu, fordi når jeg kommer hjem efter en lang dag og se Mekhai smiler til mig det hele værd! "

AJ statistik
Alder: 30
Højde: 5 '5.5 "
Vægt: 131,5
Talje: 30 "
Hofter: 37 "
Kropsfedt: 24,5%
Mål: 115

Posts Carousel