Neutrogena Ingredienser

 • In Default
 • January 7
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Neutrogena Ingredienser  Neutrogena indeholder ingrediants, der er sikre og ikke-klæbende at berolige din hud. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Neutrogena kropsolie er en let fugtighedscreme designet til øjeblikkelig optagelse i din hud og efterlader din hud blød og silkeagtig med en sund, strålende glød. Neutrogena beskytter din hud og holder den godt hydreret. Det er formuleret til at ikke efterlade rester og ikke efterlader en klæbrig fornemmelse på din krop. Det er vigtigt at være bekendt med de ingredienser i de produkter, du bruger på din krop, især hvis du har en hudlidelse. Kontakt din læge, hvis du har irritationer eller reaktioner på enhver skønhed produkt.


  Sesame Seed Oil

  Ifølge Olinat online, sesamolie er en spiselig olie, der opnås fra sesamfrø og er et antibakterielt, antiviralt og anti-inflammatorisk middel. Sesamolie har fremragende fugtgivende og beroligende egenskaber og er også en stor kilde til vitamin E og B-kompleks samt protein og mineraler såsom magnesium, phosphor og calcium. Det absorberes hurtigt af huden og er ofte brugt til behandling af hudproblemer.


  Isopropylmyristat

  Isopropylmyristat er esteren af ​​isopropylalkohol og myristinsyre og anvendes i topiske og kosmetiske medicinske præparater, hvor absorption gennem huden er en ønskelig kvalitet i slutproduktet. Det gør Neutrogena Body Oil let absorberende og udelukker muligheden for klæbrige rester. Udvalget skal vurdere Drugs (CED) har anbefalet, at isopropylmyristat blive opført som en generel fordel i Ontario Drug Benefit Formulary efter test det og anse det sikkert. Isopropylmyristat er dog kendt, at forårsage irritation af øjne, hud og åndedrætsorganer.


  PEG 40 Sorbitan Peroleate

  Ifølge Cosmetic Safety Database, PEG 40 sorbitan peroleate er et emulgerende og befugtende middel, som kan anvendes i kosmetik. CSD, at PEG 40 ikke er sikkert til brug på såret eller beskadiget hud. Men PEG 40 anses sikkert for 100 procent koncentration i kosmetik ved Cosmetic Ingrediens anmeldelse ekspertpanel.


  Propylparaben

  Pubmed forklarer, at propylparaben er et konserveringsmiddel almindeligvis findes i kosmetik, såsom shampoo og cremer. Det tillader produktet at have en længere holdbarhed og er esteren af ​​n-propylalkohol og p-hydroxybenzoesyre. En høj koncentration er blevet observeret at føre til hudirritation.


  Butylhydroxytoluen

  Ifølge Science Encyclopedia organisation online, er butylhydroxytoluen primært som en antioxidant tilføjelse i kosmetiske produkter som Neutrogena, samt lægemidler og olieprodukter. Nogle rapporter har antyder, at butylhydroxytoluen kan forårsage skader på lever og nyrer. Det har imidlertid været anset sikkert nok til brug i begrænsede koncentrationer af den amerikanske Food and Drug Administration.

 • Tags:

Posts Carousel