Neurontin og Vægttab

 • In Default
 • March 19
 • 76 Views
 • 0 comments

 • Neurontin og Vægttab  Talrige bivirkninger er mere tilbøjelige end vægttab med Neurontin. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Den receptpligtig medicin gabapentin er tilgængelig i generisk form, og som firmanavn narkotika Neurontin. Det bruges primært til at styre anfald hos personer med epilepsi og til at lindre smerten ved postherpetisk neuralgi, en betingelse, at nogle mennesker udvikler efter at de har helvedesild. Vægttab forekommer sjældent som en bivirkning af denne medicin; vægtøgning er mere tilbøjelige til at resultere.

  Funktion

  Gabapentin er klassificeret som et krampestillende. Det hjælper med at kontrollere anfald ved at nedsætte usædvanlig spænding i hjernen, og det lindrer visse typer smerte ved at ændre hvordan kroppen sanser smerte, forklarer PubMed Health. Gabapentin er strukturelt ligner neurotransmitteren gamma-aminosmørsyre, kendt som GABA.


  Vægttab og vægtøgning

  I kliniske forsøg med voksne og unge, der tager Neurontin involverer omkring 4.700 deltagere, vægttab var en sjælden begivenhed, i henhold til DailyMed. Vægtøgning var mere sandsynligt, især i pædiatriske patienter. I alt på 1,8 til 2,9 procent af unge og voksne i nogle kliniske forsøg med Neurontin oplevet vægtøgning. I en undersøgelse med børn i alderen 3 til 12 år, tjente 3,4 procent vægt, mens du tager Neurontin sammenlignet med 0,8 procent, der fik placebo.


  Digestive Side Effects

  Det er uklart, hvorfor en lille procentdel af mennesker tabe, når du tager Neurontin, men det kan være relateret til den lille procentdel, der oplever ubehagelige fordøjelses effekter. I de undersøgelser fremhævet på DailyMed, op til 5,7 procent af voksne og unge deltagere oplevede diarré, op til 3,9 procent kvalme, op til 3,3 procent opkastning og op til 2,2 procent halsbrand. Hos børn aldre 3 til 12, 8,4 procent oplevet kvalme, nogle med opkastning.


  Overvejelser

  Neurontin er forbundet med mange andre bivirkninger så godt. Du kunne opleve forstoppelse, døsighed, svaghed, svimmelhed, hovedpine, dobbelt eller sløret syn, vaklen, angst og problemer med hukommelsen. En usædvanlig men alvorlig bivirkning af antiepileptika involverer selvmordstanker og adfærd. Omkring en i 500 voksne og børn i kliniske studier med denne type medicin blev selvmordstanker, konstaterer PubMed Sundhed.

 • Tags:

Posts Carousel