Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne

 • In Default
 • August 29
 • 37 Views
 • 0 comments

 • Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne  Hjemmelavede masker er en ofte overset mulighed for at rydde op acne. Photo Credit ansigtsmaske billede ved sasha fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Der er få ting mere pinlige og ødelæggende for en persons selvbillede end acne. Der er også nogle ting mere frustrerende end at bruge en mindre formue på kemisk-lastet produkter, der ikke synes at arbejde. Et alternativ er at gøre dine egne ansigtsmasker til acne med naturlige ingredienser, du sandsynligvis har derhjemme. Nogle af disse er så nemt og billigt, er der virkelig ingen grund til ikke at prøve dem.


  Bagepulver og vand

  Dette er sandsynligvis den mest enkle, men effektive hjemmelavet maske for acne. Lav en pasta ved at tilsætte vand til bagepulver, indtil det er sammenhængen i tynde dej og anvende det til din frisk renset ansigt. Efter masken er tørret, skylle det af med varmt vand. Denne maske er blid nok til at bruge flere gange om ugen.


  Æggehvider og citronsaft  Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne  Oprette en simpel acne maske med æg. Photo Credit æg billede af Aleksandr Lobanov fra Fotolia.com

  Adskil blommen fra den hvide del af et æg ved hjælp af et æg separator. Pisk æggehvide, og saften fra 1/2 citron, indtil fluffy toppe form. Åbn dine porer lidt ved at skylle dit ansigt med varmt vand først, derefter anvende æggehviderne. Tillad masken tørre i ca. 30 minutter, derefter skylles af med varmt vand.


  Aspirin  Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne  Fælles husstand aspirin kan bruges til behandling af acne. Photo Credit spredt aspirin billede ved Roslen Mack fra Fotolia.com

  Crush seks ubestrøget aspirin tabletter i en ren kaffemølle eller foodprocessor, eller bare smadre dem mellem lag af vokspapir med en hammer eller kagerulle, indtil du opretter et fint pulver. Kombiner aspirin med 1 spiseskefuld af hydrogenperoxid til dannelse af en pasta. Anvend denne pasta til dit ansigt og lad det sidde i 15 til 20 minutter før skylning grundigt.


  Havregrød  Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne  Opdage acne clearing fordele af havregryn masker. Photo Credit Haferflocken, kernig billede ved bbroianigo fra Fotolia.com

  Havregryn bade er blevet anvendt til at behandle en række af hudtilstande, såsom poison ivy i mange år. Du kan også bruge en vanilie maske til behandling af acne. Forbered almindeligt, ikke-instant havregryn ifølge pakke retninger. Lad det køle af til en varm rumtemperatur, og derefter anvende det til dit ansigt. Det vil tage omkring 15 minutter at tørre, hvorefter du kan skylle det ud med varmt vand. Denne maske kan bruges så ofte som to gange om dagen, indtil du begynder at se en forbedring i din acne.


  Gulerod Paste  Nemme Hjemmelavet Face Masker til Acne  Vitamin A findes i gulerødder hjælper med at reducere ardannelse forbundet med acne. Photo Credit gulerødder billede af William Berry fra Fotolia.com

  Gulerødder er rige på vitamin A, et vitamin er kendt for sin evne til at hjælpe med at reducere rødme og ardannelse forårsaget af acne. Ren og makulere en passende mængde af gulerødder - en stor gulerod burde være nok for et program - og bruge en foodprocessor til at gøre det til en klæbrig masse. Hvis pastaen er ikke tyk nok til at bo på, tilsættes mel til at fortykke det. Anvend det til dit ansigt og lad det sidde i 10 minutter. Brug denne behandling hver par dage. Gulerodsjuice anvendes til ansigt vil producere lignende ydelser til masken.


  Tomat, honning og kamfer Lotion

  Bland 1/2 tsk. kamfer lotion og 1 tsk. hver af tomatsaft og honning til at danne en klæbrig masse. Påfør pastaen til dit ansigt og lad det blive på i 15 minutter. Skyl det ud, først med lunkent vand og derefter koldt vand for at stramme dine porer.


  Hjemmelavet Charcoal Mask

  Aktivt kul masker ofte markedsføres af store kosmetik linjer. Du kan nemt gøre din derhjemme uden den dyre pris. Knuse nogle trækul tabletter, findes på de fleste stof eller helsekost butikker, indtil du har omkring 1 tsk. trækul pulver. Bland dette med 1 tsk. aloe vera gel eller juice, 5 dråber tea tree olie, 1 tsk. renset vand og en knivspids havsalt. Du kan lave en stor portion og opbevar den i køleskabet i op til 5 dage.

 • Tags:

Posts Carousel