Negative virkninger af forældre, der skubbe deres børn til at dyrke sport

 • In Default
 • March 24
 • 31 Views
 • 0 comments

 • Negative virkninger af forældre, der skubbe deres børn til at dyrke sport  Sports-relaterede fejl kan frustrere et barn. Photo Credit PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images
 • Drømme om multimillion-dollar kontrakter olympiske herlighed og kollegium stipendier har mange forældre presser deres børn hårdere end nogensinde at spille sport. Børn bliver indtastet i sport ligaer på yngre aldersgrupper; nogle er tvunget til at deltage året rundt i håb om at skabe den næste superstjerne. Inddragelse dit barn i sport har mange positive fordele. Men skubber børn til at dyrke sport kan have en negativ påvirke deres følelsesmæssige udvikling og beskadige forældre-barn obligation.

  Selvværd spørgsmål

  Forældre generelt er de værste dommere i deres barns evne. Den følelsesmæssige investeringer skyer dømmekraft og blinds forældre i at se, at deres barn ikke kan begavet i sport. I stedet for at identificere denne manglende evne, nogle forældre skubbe hårdere og ender skubber barnet for vidt. Når børn mangler evne, men er tvunget til at konkurrere, placeres de i ydmygende situationer, hvor de hele tiden mislykkes. I stedet for at dyrke sunde selvværd fra sport deltagelse, kan den gentagne forlegenhed medføre, at barnet at blive stresset, angst, trukket tilbage og deprimeret. Barnet kan også udvikle en negativ følelse af selv på grund af de dårlige præstationer, i stedet for at kigge på karaktertræk, handlinger og andre evner til at opbygge en sund selvværd.


  Burnout og udviklingslande Interesser

  Pushing et barn til deltagelse i en sport øger sandsynligheden for, at barnet vil udvikle sports-relaterede udbrændthed. Snarere end fremme i den samlede udvikling, kan tvungen deltagelse hæmme barnet i at nyde aktiviteten, mindske et ønske om at få succes på det og øge risikoen for skader. Barnet kan begynde at se sport negativt og miste interesse i at konkurrere helt. Den negative konnotation kan få barnet til at gå glip af de mange positive egenskaber, der er forbundet med sunde sport deltagelse. Blive skubbet også at deltage kan forhindre barnet i at lære at styre sit liv og udvikle sig naturligt interesser. Disse faktorer kan skade barnets generelle velvære og produktivitet, mens nedsat vækst kreativitet.


  Vrede

  Intet er vigtigere end dit barns lykke, og hvis du skubbe barnet i en sport, kan han ende med resenting dig. I stedet for at nyde forlystelser til praksis og spil eller øve øvelser med dig i gården, kan barnet undgå sporten, og du helt. Den vrede kan belaste forældre-barn obligation, hvorved ham til at stoppe udtrykke sine behov for dig. Som forælder skal kommunikationslinjerne forblive åben for at sikre, at hans behov bliver opfyldt. Hvis barnet ikke kan tale åbent med dig, kan han beholde sine følelser aftappet op eller bliver følelsesmæssigt afhængig af jævnaldrende, der ikke har hans bedste interesse på hjerte.


  Forebyggelse

  Sørg for, at det er dit barns drøm om at deltage i en sport at undgå at skubbe ham på en negativ måde. Hvis dit barn er involveret i en sport, lette op eller lade ham holde op, hvis glæden er taget ud af aktiviteten. Ikke tvinge dit barn til at gøre noget. Give vejledning og opmuntring ved at lytte til - og observere - hans behov, samtidig med at udsætte ham til en række aktiviteter. Steer klart af projicere din egen præstation behov på barnet. I stedet for at fiksere på hans succes i sport, find tilfredsstillelse i dit eget liv og lad ham tiltrækkes naturligt til de ting, der interesserer ham.

 • Tags:

Posts Carousel