Naturopathic behandlinger for leddegigt

 • In Default
 • October 4
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Naturopathic behandlinger for leddegigt  Leddegigt kan forårsage fælles deformiteter. Photo Credit Stolt over at være amerikansk billede ved smertefri fra Fotolia.com
 • Arthritis Foundation, at leddegigt er en kronisk inflammatorisk sygdom i synovium, eller fælles foring. En respons unormal immunforsvar angriber fælles væv, hvilket fører til symptomer på træthed, stivhed og smerter i leddene, svaghed og influenzalignende symptomer. Den amerikanske sammenslutning af naturopathic Læger definerer naturopathic medicin som videnskab, filosofi og praksis af medicin baseret på den idé, at når understøttes, kan kroppen helbrede sig selv. Naturopathic behandlinger indebærer at identificere årsagen til sygdommen, fjerne hindringer for healing og støtte processen ved hjælp af naturlige, ikke-giftige retsmidler. Sørg for at konsultere din læge, før du forsøger naturopathic retsmidler derhjemme.


  Identificere årsagen

  Den kroniske inflammation af rheumatoid arthritis er relateret til en autoimmun proces. Dette er ikke bestridt i den medicinske samfund. Hvad er der tilbage bredt kontroversielt er at definere, hvad der forårsager den unormale hudreaktion. I en autoimmun sygdom, immunsystemet, der formodes at beskytte kroppen vender sig imod den. Arthritis Foundation bemærker, at nogle læger og forskere mener, at mikroorganismer normale til de fleste af befolkningen kan udløse immunsystemet til at angribe den fælles væv i mennesker er genetisk modtagelige for at udvikle leddegigt. Naturopathic læge, Joseph pizzorno, Jr., og Michael Murray tyder på, at forekomsten af ​​fødevareallergi og ufuldstændig protein fordøjelse kan være grundlæggende immune udløser. De mest almindelige ulovlige fødevarer omfatter hvede, majs, mælk, mælk, oksekød, nat-skygge grøntsager og tilsætningsstoffer. De naturopathic læger anfører, at mange syge er mangelfuld i saltsyre og pancreas enzymer.


  Fjerne hindringer for Cure

  Pizzorno og Murray siger, at en vegetarisk kost beskytter mod rheumatoid arthritis. Jens Kjeldsen-Kragh rapporteret i en 1999 "Journal of Clinical Nutrition" artikel, som han evaluerede patienter et år efter en syv-til 10-dages faste, som blev efterfulgt af en vegetarisk kost og bemærkede, at nogle patienter haft stor. Kragh bemærkes, at den intestinale mikrobiologi samt de inflammatoriske kemikalier varierede betydeligt mellem mennesker indtager en altædende versus en vegetarisk kost. En 2004 "til Rheumatology International" tidsskriftsartikel af Olaf Adam konkluderede, at en kost lavt proinflammatoriske, mættede fedtstoffer forbedres de kliniske tegn på inflammation og augmented virkningerne af supplering med de anti-inflammatoriske fedt findes i fiskeolie. Fiskeolie blev anbefalet af pizzorno og Murray i en dosis på 1,8 g eicosapentaensyre (EPA) dagligt.


  Support ernæringsmæssigt - Antioxidanter

  Hypotesen om, at kronisk inflammation påvirker antioxidant status i reumatoid patienter blev bekræftet af "Journal of Rheumatology" artikel af Silvia Parades 2002. Antioxidanter, blev vitamin A og E navngivet i 2002 undersøgelsen. De 2004 "Journal of Indian Rheumatology Association" artikel "Antioxidanter i leddegigt" også kaldet højt E-vitamin, i tillæg til C-vitamin og superoxiddismutase (SOD) som antioxidanter, der forhindrer eller opfange frie radikaler skader af kronisk inflammation. Antioxidanter navngivet med "klinikerens Handbook of Natural Medicine" omfatter alle de ovennævnte foruden antioxidant cofaktorer, selen og zink. C-vitamin er foreslået på 1 til 3 gram i opdelte doser, E-vitamin på 400 IU, selen ved 200 mikrogram, og zink ved 45 mg per dag.


  Symptomatisk Relief

  Smerter af gigt kan være meget alvorlige. Samlingerne på begge sider af kroppen er normalt meget ømme, varm og har tendens til at være stiv, når man vågner om morgenen. Artiklen om Tufts University Pain forskning, uddannelse og politik Program af Pamela Russler, RN, hedder det, at smerte er nej. 1 grund, at folk søger lægehjælp. Naturlægemidler analgetika og antiinflammatoriske midler såsom gurkemeje og ingefær blev anbefalet baseret på anekdotiske beviser. I en undersøgelse citeret i 1992 tidsskriftet "Medicinske Hypoteser", blev 56 reumatoid og slidgigt patienter givet pulveriseret ingefær løbet på tre måneder til 2,5 år. Forfatter K. Srivastava bemærkede, at tre fjerdedele af deltagerne oplevede varierende smertelindring og reduktion i fælles hævelse. En artikel af R. Grzanna 2005 i "Journal of Medicinal Food" artikel bekræfter virkningen af ​​ingefær som en anti-inflammatorisk.

 • Tags:

Posts Carousel