Naturlige middel mod blære Retention


 • Naturlige middel mod blære Retention  Urinary System Foto Billede af Flickr.com, courtesy af hobvias sudoneighm
 • Blære bevarelse eller urinretention opstår, når blæren ikke tømmes sig helt. Det kan ske pludseligt eller være en kronisk tilstand. Nogle årsager til blære fastholdelse omfatter strikturer eller ardannelse af urinrøret fra infektion eller skade, nerve eller muskel problemer i blæren, prostata kræft, bivirkning af medicin, og urinvejssten. Behandling af den underliggende årsag til blære fastholdelse er vigtig, fordi store mængder urin afholdt i blæren kan føre til nyreskader, ifølge University of Rochester Medical Center. Nogle naturlige retsmidler kan hjælpe med symptomer på blære bevarelse eller med den underliggende årsag.

  Mælkebøtte

  Mælkebøtte er en flerårig urt typisk findes vokser vildt i marker og enge. Native amerikanske indianere brugte mælkebøtte rod til behandling af nyresygdom, halsbrand og maveproblemer, ifølge US National Library of Medicine. Mælkebøtte har anti-inflammatoriske egenskaber og anvendes ofte som et diuretikum til at øge urinproduktion, at hjælpe med blærebetændelse og urinretention.


  Nettle

  Brændenælde er en urt, der bruges til cystitis (blærebetændelse) og har genoprettende egenskaber til at hjælpe med at helbrede blære og nyre, og anvendes ofte som et diuretikum, ifølge University of Maryland Medical Center. Det er almindeligt anvendt som en te, der skal indtages to til tre gange om dagen. Denne urt kan interagere med kosttilskud og medicin, så det er klogt at tale med din læge, før at drikke for blære problemer.


  Saw Palmetto

  Savpalme er en urt, der traditionelt anvendes i Europa til behandling af forstørret prostata, ifølge det amerikanske National Library of Medicine. Det har anti-inflammatoriske egenskaber, såvel som forhindrer omdannelse af testosteron til dihydrotestosteron, hvilket i sidste ende kan hjælpe med blære retention forårsaget af en forstørret prostata. Hvis din prostata er forstørret, så tal med din læge for at finde ud af, hvad der er lægeligt galt med det.


  Sarsaparilla

  Sarsaparilla er et homøopatisk middel, der er nyttige til behandling af cystitis (blærebetændelse), ifølge UCSD Healthwise Knowledgebase. Det er nyttigt i behandling af smerter forbundet når sten i urinvejene danner i faldende inflammation og som et smertestillende, især når smerte eller brænding mærkes i slutningen af ​​vandladning. Medicinsk behandling bør søges, hvis du har sten i urinvejene.


  Indisk lakrids

  Indisk lakridsekstrakt er en naturlig erstatning for typiske antibiotika, der anvendes til behandling af blærebetændelse eller betændelse i blæren, ifølge Mamaherb.com. Det kan hjælpe med blære fastholdelse forårsaget af betændelse eller infektion med sine naturlige antimikrobielle egenskaber. En foreslået brug består i at knuse op 50 mg indisk lakridsrod til en pasta, kogende det i en kop vand i 30 minutter, dræning og drikker tre gange om ugen.

 • Tags:

Posts Carousel