Naturlige måder at rydde svær acne

 • In Default
 • January 6
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Naturlige måder at rydde svær acne  Rydde svær acne med naturlige behandlinger. Foto Credit ansigtet af en ung pige billede af Alex Motrenko fra Fotolia.com
 • Svær acne kan defineres som en form for acne, såsom knuder eller cyster, eller som store områder af huden, der er omfattet i mange acne former. Ifølge American Academy of Dermatology, er der fire nøglekomponenter involveret i acne: overskydende olie, tilstoppede porer, bakterier og betændelse. Der er naturlige måder at løse disse komponenter til at rydde op svær acne. Hvis knuder og cyster ikke viser forbedring eller klar, er det stærkt anbefales du søge medicinsk behandling.


  Vask med en mild sæbe

  Vask akne hud ikke mere end to gange om dagen med en mild sæbe til at befri huden af ​​overskydende olie og hjælpe rense porerne. Selvom du måske naturligt antage vaske flere vil hjælpe, overwashing kan faktisk irritere huden, der forårsager mere acne. Dr. Andrew Weil, MD, ejer af DrWeil.com anbefaler en helt naturlig glycerin sæbe. Brug kun fingrene til at vaske sæbe på dit ansigt. Undgå skrubbere vaskeklude eller noget, der kunne gnide og irritere huden. Pat, ikke gnide, huden tør med et rent håndklæde efter vask.


  Påfør Tea Tree Oil

  Når du vaske og tørre akne hud, anvende tea tree olie over de ramte områder. Mayo Clinic rapporter om, at tea tree olie har vist sig at være lige så effektiv som dens kemiske modstykke, benzoylperoxid, i produkter, der indeholder 5 procent tea tree olie. Tea tree olie er en anti-bakteriel behandling, der vil arbejde for at dræbe bakterier, der forårsager akne.


  Tag Vitaminer

  At få den rigtige ernæring er et vigtigt skridt til at hjælpe med at opklare acne. Ifølge The Vitamin & Nutrition Center, en mangel på vitaminer A, B2, B3, kan B6 og zink forårsage acne. Vitamin B5 kan bidrage til at reducere stress, og stress kan forårsage acne. Forøgelse af dit daglige indtag af frugt og grønt kan hjælpe med at bringe mere næring til huden. The Mayo Clinic anbefaler at tage zink kosttilskud som en naturlig behandling af acne for sin immune styrke og anti-inflammatoriske egenskaber.


  Undgå visse fødevarer

  Ifølge Food Allergy Solutions, er det blevet bestemt, at fødevareallergi er nummer et årsag til svær acne. Mælk er den mest almindelige allergi. Ifølge en undersøgelse rapporteret i februar 2005 Journal of American Academy of Dermatology, som involverede 47.000 deltagere, mejeri spiller en rolle i acne udbrud. Hold en detaljeret log over, hvad du spiser, og hvornår udbrud forekomme, men vær opmærksom på, at udbrud kan tage 24 timer til at vise. At have en læge udføre en ELISA Food Allergy Panel er den hurtigste måde at afgøre eventuelle allergier.

 • Tags:

Posts Carousel