Naturlig skønhed: My Favorite (overkommelige) Kosmetik og hudpleje poster

  • In Default
  • September 24
  • 5 Views
  • 0 comments

Naturlig skønhed: My Favorite (overkommelige) Kosmetik og hudpleje poster

Når du vælger makeup og hudpleje poster, foretrækker jeg produkter, der føler lys på min hud, er lette at anvende og se naturlig. Til kosmetik, såsom fundament, blush, bronzer og mascara, jeg vælger ofte mineralske makeups; fremstillet af naturlige mineraler, mange har de kvaliteter, jeg nævnte ovenfor. Dog er ikke alle mærker skabt lige, og nogle mineralske mærker indeholder også farlige giftstoffer. Så her er tre store dem, som jeg elsker: Larenim (fantastisk mascara og pulver foundation), Pur Mineraler (elsker fersken primer, mineralske glød og blush) og Raw Mineraler (elsker de naturlige farver af øjenskygger og læbestifter).

Nogle af mine foretrukne hudpleje poster:

Face fugtighedscreme: Weleda Almond Moisture Cream: duftfri og alle naturlige, det er perfekt til alle hudtyper; det er en stor, effektiv fugtighedscreme hver dag.

Exfoliator: Zia Bamboo Exfoliant indeholder bambus og yucca ekstrakt, og åh hvor blød hans gør min hud føler.

Krop fugtighedscreme: Både under $ 20, jeg kan lide Korres Body Butter (jeg kan bare ikke få nok af Guava duft) og Pangea Organics lotion.

Sun tan lotion: Langt min favorit, gå Alba er lotion på glat (i modsætning til mange andre naturlige mærker, der føler sig tyk og klistret), lugt stor og er yderst effektive, når det kommer til solbeskyttelse. Selskabets nye Hawaiian linje lugter lækker og byder udformet blandinger af genoprettende tropiske planteekstrakter.

Giver din kosmetik taske en makeover behøver ikke at være dyrt enten. Tjek disse billige stjernernes elementer ...

Juice Organics Pompeptide Lifting Facial fugtighedscreme, det virkelig giver dig et lift (få det på mål for 12,99 dollar eller prøv nærende sæbe for kun $ 9,99).

Poofy Organics krop fugtighedscreme: Selskabets mission er at levere kvalitet, sikre produkter til overkommelige priser (de score en 0 for toksicitet på Skin Deep skala). Jeg ville vælge kokos duft. (8 oz kun $ 13)

Honeybee Gardens eyeliner og lip-liner, jeg er en fan af blyant liners og disse er store, helt ren (de også score en 0 for toksicitet på Skin Deep skala) til en pris på kun $ 6,99 hver!

Andre mærker og steder at tjekke ud:
SaffronRouge.com (et stort udvalg af økologiske produkter, der er blevet omhyggeligt vurderet af en skønhed ekspert)
Monave (dejlig creme fonde og foringer)
Dr. Hauschka (fantastiske produkter på højere ende prisskalaen)
Jane Iredale (stor øje primer og skygger)
Efter Glow Cosmetics (prøv en af ​​deres fede startsæt)

Jeg er bare én person, så jeg har ikke prøvet en fjerdedel af de store grønne mærker derude, så jeg ville elske at høre om dine favoritter. Kommentar nedenfor.

Posts Carousel