Når Docs Egen MRIs, rygsmerter Scanner Stigning: Undersøgelse

  • In Default
  • April 12
  • 1 Views
  • 0 comments

Når Docs Egen MRIs, rygsmerter Scanner Stigning: Undersøgelse

Af Ellin Holohan
HealthDay Reporter

Onsdag 27 april (healthday News) - Læger er langt mere tilbøjelige til at henvise patienter, der klager over lændesmerter for en dyr MR-scanning, hvis de ejer eller lease sådan imaging udstyr, en ny undersøgelse viser.

Stanford University School of Medicine fandt forskerne også, at efter orthopedists købt MRI-udstyr, var signifikant mere tilbøjelige til at have rygkirurgi senest seks måneder efter at se orthopæd for rygsmerter deres patienter.

Undersøgelsen Forfatteren bemærkede, at MRI og kirurgi for lændesmerter "er ganske kontroversielt", fordi der ikke er nogen dokumenterede fordele.

"Patienterne skal vide, at i slutningen af ​​dagen de fleste mennesker med lændesmerter ikke brug for en billeddannelse test, og en endnu mindre antal ender behøver operation," siger Dr. Jacqueline Baras Shreibati, en læge med bopæl på Stanford.

Shreibati bemærkes, at testen og kirurgi kan have været passende for nogle af patienterne i undersøgelsen.

Udgifterne i et år for patienter, der har en MR steg omkring $ 4100, sandsynligvis på grund af rygoperationer, undersøgelsen fundet.

En ekspert bemærkede, at lændesmerter ofte "forbedrer sin egen" og kirurgi bør være en sidste udvej.

"Jeg er forbløffet over, at vi tillader dette," siger Dr. Anders Cohen, chef for rygkirurgi og neurokirurgi på Brooklyn Hospital Center.

Men hvis du er en læge med MR udstyr, "det giver mening" økonomisk at bruge det, siger Cohen, også en assisterende professor i neurokirurgi på Weill Cornell Medical Center i New York City.

Han sammenlignede læger med MRI-udstyr til en "butiksejer med en ny maskine."

"Hvis du er ejer og du kan tjene penge hamrer på den nye maskine, godt, det er den menneskelige natur. Du kommer til at begynde at slå på det, "sagde han.

At beskytte sig mod unødvendige tests og kirurgi, patienter "skal være en del af processen," siger Cohen. De har brug for at spørge om årsagen til testen, og om lægen ejer MRI-udstyr eller har en monetær interesse i det.

Patienter bør forvente en fysisk eksamen med en sygehistorie taget, ikke en hurtig henvisning til en MR-scanning, siger Cohen.

Noterer sig, at læger i alle specialer ejer diagnostisk udstyr eller har andele i laboratorier, hvor de sender deres patienter, Cohen sagde, "det er den måde medicinen nu."

Anomalier samlet op af MRI scanninger er almindelige og ofte ikke årsagen til smerten, ifølge Cohen.

"Alt andet [medicinsk] bør være forsøgt først," med mindre alvorlige symptomer tyder på en mere dystre tilstand, sagde han.

Undersøgelsen ser på Medicare hævder 1998-2005 af den primære sundhedstjeneste læger og orthopedists, identificere 25 procent af alle "lave rygsmerter" lægebesøg, men ikke inklusive patienter, som havde diskusprolaps diske og forsnævring af rygsøjlen. En hoppe på 2 procent til 4 procent i henvisninger til scanninger skete umiddelbart efter læger har købt eller leaset MRI-udstyr, undersøgelsen fundet.

Af 740.467 lægebesøg, der omfattede MRI henvisninger, 78.914 var til 8988 orthopedists og 661.553 til 85.842 primære sundhedstjeneste læger. Af disse 1.271 orthopedists og 1.033 primære sundhedstjeneste læger ejet eller leaset MRI-udstyr.

I en analyse, var der en 13 procent stigning i MRI bruger blandt orthopedists efter at de købte imaging udstyr. For primære sundhedstjeneste læger, var stigningen endnu større, på omkring 32 procent.

Men ortopædiske patienter havde en 34 procent stigning i rygkirurgi senest seks måneder efter det første besøg til en læge, efter at de erhvervede imaging udstyr. Ingen signifikant stigning i kirurgi skete for patienter af læger i primærsektoren.

Undersøgelsen er offentliggjort i april udgaven af tidsskriftet Health Services Research.

Flere oplysninger

Vil vide mere om MRI, besøg amerikanske Food and Drug Administration.

KILDER: Jacqueline Baras Shreibati, MD, læge bosiddende, Stanford University School of Medicine, Stanford, Calif .; Anders Cohen, MD, chef, rygkirurgi og neurokirurgi, Brooklyn Hospital Center, og adjunkt, neurokirurgi, Weill Cornell Medical Center, New York; April 2011, Sundhedstjenesteforskning

Sidst opdateret: April 27, 2011

Posts Carousel