Myg med ændrede Gene Kan ikke Sniff People Out

  • In Default
  • January 23
  • 1 Views
  • 0 comments

Myg med ændrede Gene Kan ikke Sniff People Out

Af Amy Norton
HealthDay Reporter

Onsdag, 29 Maj (healthday News) - Forskere har opdaget, at mutere en lugt-relateret gen i myg hindrer deres evne til at opsnuse mennesker fra andre varmblodede bytte.

Forskere sagde resultaterne, offentliggjort 27 maj i tidsskriftet Nature, viser tydeligt, hvor vigtigt duft er at Mosquito "jagt præferencer.« Og de håber at resultaterne vil bane vejen for bedre våben mod de myg, der overfører sygdomme, herunder malaria og denguefeber.

Det er velkendt, at visse myg "specialiserede i mennesker," siger Leslie Vosshall, professor ved Rockefeller University i New York, og seniorforsker på studiet.

Fordi de bruge deres tid til at flytte fra den ene person til den næste, sagde hun, de er de myg, der er ansvarlige for spredning af sygdomme som malaria - som alene dræbt tæt på 700.000 mennesker på verdensplan i 2010, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC).

Forskere har antaget, at lugt spiller en afgørende rolle i, hvordan myg nul på mennesker. De er tiltrukket af andre faktorer - ligesom kropsvarme og kuldioxid mennesker udånder - men andre varmblodede skabninger også give off disse signaler.

"Ingen af ​​disse faktorer ville være lige så vigtig som lugt," Vosshall sagde.

Og Vosshall team fandt klare genetiske bevis på, hvor vigtigt duft er. I forsøg med en stamme af smittebærende myg, var forskerne i stand til at "knock out" et gen involveret i lugt detektion. Resultatet? Bugs mistet deres evne til at skelne mennesker fra marsvin.

Det er ikke overraskende, at myg 'lugt receptorer ville være nøglen i deres præference for mennesker, siger Michel Slotman, som studerer sygdomsfremkaldende transmission myg og ikke var involveret i undersøgelsen.

Men resultaterne giver vigtige oplysninger om de insekter 'duft-detektering systemer ifølge Slotman, en assisterende professor i entomologi ved Texas A & M University i College Station, Texas.

Han siger, at resultaterne hæve muligheden for at anvende genetisk modifikation til at ændre myg populationer i visse områder, hvor myg-bårne sygdomme er endemiske. "Ideen bag denne tilgang er, at naturlige myg befolkninger erstattes af dem, der har et gen, der ændrer deres præference vært, så de ikke længere foretrækker mennesker," Slotman sagde.

Det er bare spekulationer, dog. Og Slotman tilføjede, at "Selvfølgelig, der er mulige komplikationer."

Et spørgsmål, sagde han, er, ville myg med væsentligt forringet lugt-afsløring overleve i naturen? Og selv om de manipulerede myg overlevede, hvad ville være den effekt? Hvis folk var stadig den mest udbredte og bekvem bidende mål, Slotman bemærkede, ville den "menneskelige bidende sats" endda gå markant ned?

For deres del, Vosshall sagde hun og hendes kolleger har ingen planer "for at udløse en race af mutant myg." I stedet, sagde hun, at hun håber, at en klarere forståelse af myg genetik og jagt præferencer vil støtte udviklingen af ​​bedre insekt repellenter.

Det nytter ikke, men for folk at forsøge at maskere deres duft. Mennesker har en lugt, Vosshall bemærkede, og de kan ikke ændre det.

I en anden del af undersøgelsen, hendes team fandt, at de mutante myg blev tiltrukket til menneskehud selv når den var beskyttet af den fælles insekt frastødende DEET.

"Hvis man coat armen med DEET," Vosshall sagde, "mutanterne er stadig meget begejstret menneskehud. Men når de lander, de flyver væk. "

Det, hun sagde, angiver, at "lugt sti" skal være en vigtig måde, hvorpå DEET fungerer. Men det er ikke den eneste måde: Den frastødende har også en vis form for handling, når insekter røre ned på huden, siger Vosshall.

DEET har været meget anvendt som et insekt frastødende for omkring 50 år, men ingen er sikker på præcis, hvordan det fungerer, Vosshall noteret.

Slotman sagde, at baseret på dette og tidligere forskning, synes DEET at have "flere former for handling."

Ifølge CDC, malaria alene smittet 219 mio mennesker på verdensplan i 2010, dræbte 660.000 - hovedsagelig børn i Afrika syd for Sahara.

En kampagne for at udrydde malaria på verdensplan blev påbegyndt i 1950'erne, men det mislykkedes - dels fordi myg udviklet en resistens over for de insekticider, der anvendes til at dræbe dem.

Flere oplysninger

Lær mere om myg og malaria fra de amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Posts Carousel