Myers Cocktail for fibromyalgi: virker det?

 • In Default
 • April 22
 • 10 Views
 • 0 comments

Myers Cocktail for fibromyalgi: virker det?

Tænk en cocktail kan hjælpe dig med bedre at styre dine fibromyalgisymptomer?

Vi taler ikke om en frugtagtig drink med et kirsebær og en paraply. Mange mennesker, der lever med fibromyalgi sværger ved Myers cocktail, en intensiv vitamin og mineral dosis leveres en gang om ugen intravenøst. Både patienter og praktiserende læger rapporterer, at denne infusion - opkaldt efter John Myers, MD, Baltimore læge, der først eksperimenterede med en vitamin og mineral blanding af magnesium, calcium, B-vitaminer, og C-vitamin - hjælper med at lette fibromyalgi smerter og andre symptomer, såsom dyb træthed.

Ifølge fibromyalgi forsker David Katz, MD, stiftende direktør for Forebyggelse Research Center ved Yale University i Derby, Conn, er omkring 12.000 mennesker over hele USA behandlet med Myers cocktail, og omkring fire ud af fem siger behandlingen hjælper med at lette fibromyalgi symptomer. Behandlingen anses for at være en form for komplementær og alternativ medicin (CAM), ikke traditionelle behandling, som omfatter ordineret medicin. Men folk ofte er villige til at prøve nye tilgange, fordi at leve med fibromyalgi ofte udfordrende og fibromyalgi symptomer kan være så vedholdende.

Myers Cocktail 101

Myers cocktail indeholder en lang række næringsstoffer:

 • 5 milliliter (ml) magnesiumchloridhexahydrat
 • 3 ml calciumgluconat
 • 1 ml hydroxocobalamin
 • 1 ml pyridoxinhydrochlorid
 • 1 ml dexpanthenol
 • 1 ml B-kompleks (thiamin, riboflavin, niacinamid) vitaminer
 • 5 ml C-vitamin

Fordi nogle mennesker kan have en allergisk reaktion på thiamin, siger Dr. Katz, hans klinik udfører en hudtest før administration cocktail og tager ud thiamin, hvis der er en allergisk reaktion.

Normalt er den cocktail gives en gang om ugen. Katz anbefaler administrere det en gang om ugen i otte uger, efterfulgt af en pause til at se, om symptomerne er fortsat forbedret.

"Jeg har kørt en integrativ medicin center siden 2000," siger Katz. "Vi er specialiseret i hard-to-treat Vi havde en uforholdsmæssig antal folk med sygdomme som fibromyalgi.. Jeg var frustreret over vores manglende evne til at gøre dem bedre." Han instruerede en lille pilotundersøgelse for at finde ud af, om Myers cocktail var så effektiv som eller mere end en intravenøs placebobehandling gives til mennesker, der lever med fibromyalgi. Resultaterne, der er offentliggjort i Journal of alternativ og komplementær medicin, viste forbedring i begge grupper med lidt bedre resultater i dem, der fik det Myers cocktail. Forskellen i forbedring mellem dem i den Myers cocktail-gruppen og dem, der modtager placebo var ikke statistisk signifikant, dog. Katz erkender, at der generelt, placebo effekten er notorisk stærk og ofte bliver mere udtalt, da interventionerne bliver mere sofistikerede - intravenøse placeboer tendens til at have en endnu stærkere positiv effekt end placebo piller.

Disse resultater, den eneste videnskabelige se på virkningerne af Myers cocktail, er ikke nok til endegyldigt at sige, at den intravenøse infusion forbedrer fibromyalgi symptomer. Katz siger dog, at for folk, der ønsker det, og som måske føler sig bedre bagefter, er der ingen kendte bivirkninger, toksicitet eller ulemper ved at prøve det.

Hvorfor Myers Cocktail kan arbejde

"Vi ved ikke, hvad den mekanisme af Myers cocktail er," bemærker Katz, der gerne vil se mere forskning udført på behandlingen. Tusindvis af mennesker bruger det, og uden mere information, siger han, dets anvendelse fortsat en ukontrolleret eksperiment. , Katz har alligevel et par teorier om, hvorfor det kan være effektive til at styre visse fibromyalgi symptomer, såsom smerter og træthed:

 • B-vitaminer: "B-vitaminer er vigtige for nerveceller," Katz noter ", og det kan være, at når du hurtigt bump op B-vitaminer, du hjælpe med at stabilisere nerve ledning." Dette kunne være, hvordan behandlingen hjælper med at lette fibromyalgi smerter.
 • Mineraler: Katz forklarer, at det ofte beskrevet af folk med fibromyalgi smerte er magen til den, der opstår, når musklerne ikke får nok ilt og mælkesyrebakterier stiger smerter forårsaget af meget strenge motion, såsom kramper. Den Myers cocktail indeholder både magnesium og kalcium, som Katz argumenterer kan hjælpe blodkarrene til at udvide og bære mere ilt, hjælper musklerne til at slappe af.

Trods den manglende klarhed om, hvordan Myers 'cocktail værker, Katz siger, at "vi bruger Myers rutinemæssigt -. Vi har patienter, der sværger ved det" Han anbefaler også en mangesidet tilgang til behandling af fibromyalgi, herunder:

 • Receptpligtig medicin. For folk, der ønsker dem og finde dem effektivt, behøver egnede behandlinger eksisterer.
 • Arginin. Katz anbefaler et gram og en halv to gange om dagen af arginin, en aminosyre forløber for nitrogenoxid, som hjælper til at åbne blodkarrene og kan fremme en bedre blodgennemstrømning. "Prøv at for flere uger," rådgiver han.
 • Massage. Massage kan hjælpe både muskler og nerver. "Find en person, der er god til hvad de gør og kan justere styrke og intensitet til at rumme ømhed," siger Katz.
 • Akupunktur. Er blevet vist Denne østlige medicin tilgang til at lette spændinger og smerter.
 • Psykoterapi. Mange mennesker med fibromyalgi har humørsvingninger, stress og angst forekommer sammen med eller på grund af fibromyalgi. Terapi kan være en god idé, konstaterer Katz.
 • Søvn. "Fibromyalgi har en tendens til at sabotere søvn, og mangel på søvn sænker smertetærsklen," Katz forklarer. Det er en god idé at forbedre søvn hygiejne, så du kan få en god nattesøvn.

Fibromyalgi er fortsat en mystisk tilstand, og meget mere forskning skal gøres, siger Katz. Den Myers cocktail spiller en rolle for nogle mennesker, som gør mange andre behandlingsformer - og han påpeger, "Hvis du kan forbedre ved hjælp af hvert af disse, kan nettoeffekten være ganske dramatisk."

Posts Carousel