Muskler Målrettet Mens Performing Squats


 • Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Squat arbejder flere lavere kroppens muskler. Photo Credit Darrin Klimek / Digital Vision / Getty Images
 • Som en af ​​de mest effektive styrke-bygning, lavere-body motion, squat er et dagligt syn øvelse for sportsfolk, bodybuildere og magt løftere. Grunden squat får så meget opmærksomhed er på grund af den høje mængde af muskelfiber det rekrutterer. Fordi du målrette mod mere end én muskel ad gangen, er squat kendt som en forbindelse øvelse.

  Quadriceps  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Quadriceps Kreditering Ibrakovic / iStock / Getty Images

  Quadriceps er på forsiden af ​​lårene. De strækker knæene og bøje hofterne. Knee forlængelse finder sted, når du glatte dit underben. Hip fleksion finder sted, når du mindske vinklen mellem låret og maven. Når du sænker dig ned i løbet af en squat, du udfører hofte fleksion, og når du står op, du udfører knæ forlængelse, så quads få arbejdet hele bevægelsen. De fire dele af quadriceps er rectus femoris, vastus lateralis, vastus medialis og vastus intermedius.


  Glutes  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Glutes Kreditering Robert Daly / OJO Images / Getty Images

  Glutes er almindeligvis omtales som balderne. Den indeholder tre dele - gluteus maximus, medius og minimus. Alle disse segmenter bliver arbejdet med en squat. Den vigtigste funktion af glutes er at udvide hofterne. Denne bevægelse finder sted, når du flytter din lår bagud. Under en squat, du udfører hip extension når du anledning til en stående stilling


  Adduktorer  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Adductors Kreditering Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

  Adductor magnus, longus, brevis og gracilis findes på indersiden af ​​lårene. Tilsammen er disse muskler kendt som adductors og deres vigtigste funktion er at flytte låret indad. Den grundlæggende squat fungerer disse muskler, men de får mere vægt, når du udfører en sumo eller plie, squat. Dette udføres med dine ben i en bred holdning og tæer peger ud i en vinkel.


  Kalve  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Kalve Kreditering Ibrakovic / iStock / Getty Images

  Kalvene består af gastrocnemius og soleus. Den gastroc har en mediale og laterale hoved, som du nemt kan se lige under knæet på bagsiden af ​​benet. Soleus er foran gastroc og begge muskler løber ned til akillessenen. Den vigtigste funktion af disse muskler er plantar fleksion, der finder sted, når du peger tæerne nedad. Når du udfører en squat, er kalvene rekrutteres isometrisk for at holde den nedre ben stabil. Isometriske sammentrækninger holdes i en længere periode.


  Hamstrings  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Hamstrings Kreditering Antonio_Diaz / iStock / Getty Images

  Hamstrings består af biceps femoris, semitendinosus og semihindeagtige. Disse er placeret på bagsiden af ​​lår og de fungerer til at bøje knæet og strækker hoften. Knæ fleksion finder sted, når du bøjer dine knæ og flytte din underbenet tilbage. Under en squat, du udfører knæ fleksion som du sænke din røv mod gulvet. Som du stiger, du også arbejde dine hamstrings, fordi du laver hofte forlængelse.


  Hofte flexors  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Hofte flexors Kreditering Ibrakovic / iStock / Getty Images

  Hip flexors er små muskler, der løber over hofter mod lårene. Som navnet antyder, fungerer de at bøje hoften. På samme måde som karafler, får de arbejdet, når du flytter låret mod din krop.


  Abs  Muskler Målrettet Mens Performing Squats  Abs Kreditering Ibrakovic / iStock / Getty Images

  Mavemusklerne består af rectus abdominis og obliques, der er på siderne af maven. Hele abdominale område bliver aktiveret under en squat at generere strøm og holde kroppen stabil.

 • Tags:

Posts Carousel