Muskler Brugt i Shooting en basketball

 • In Default
 • January 27
 • 123 Views
 • 0 comments

 • Muskler Brugt i Shooting en basketball  de fleste af kroppens muskler er involveret i basketball. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Oversigt

  Basketball er et spil af hastighed, hurtighed, smidighed og hoppe magt. Du har også at gøre hurtige beslutninger, og gøre dem, mens du drible og vævning omkring forsvarere. Når du finder en åbning, og det drejer sig tid til at plante dine fødder og skyde basketball, er mange muskler bliver brugt.


  Triceps

  Triceps er de store muskler placeret på ryggen af ​​dine overarme. Deres anatomiske funktion er at udvide albuen. Denne handling ville blive set, når din arm går fra en bøjet til lige position under dit skud.


  Skuldre

  Hver gang din overarm bliver forhøjet, er din skulder muskler bliver brugt. Mens du optager en basketball, skulder muskler på din skydning arm bliver tungere rekrutteret end musklerne på din ikke-skydning arm. Dette skyldes, humerus - den store knogle i overarmen - bliver hævet højere. Trapezius og deltoids er de anatomiske navne for de muskler, der anvendes. Trapezius er placeret på toppen af ​​kravebenet, og deltoids findes i selve toppen af ​​armen omkring skulderleddet.


  Underarm Muskler

  Underarmene indeholder to grupper af muskler på den indre og bagsider. Håndleddet extensors åbne fingrene og forårsage hånden for at gå tilbage mod din overarm. Disse muskler bliver aktiveret, når du ave bolden op foran kroppen. Når du følger igennem med dit skud og din hånd går nedad, er dine håndled flexors bliver brugt.


  Biceps

  De biceps brachii er musklerne på forsiden af ​​dine overarme. De forårsager albuen til flex, hvilket er en bevægelse, du vil se, når din underarm kommer tilbage mod din overarm. Ved optagelse af en basketball, din biceps fremme udbredelse af kuglen fra en position foran din krop til skyderiet position. Bemærk hvordan begge albuer er bøjet lige før du skyder.


  Pecs

  De pectoralis større og mindre er musklerne i brystet. PEC minor er placeret under PEC større, og det bliver aktiveret, når din skulder trækker i en fremadgående retning. Det er den bevægelse, du vil se, når din skydning arm går fremad.

 • Tags:

Posts Carousel