Muskelsmerter Fra mælkesyre under træning

 • In Default
 • January 31
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Muskelsmerter Fra mælkesyre under træning  Der er løsninger til ømme muskler. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Mælkesyre er en normal biprodukt af muskel overbelastning øvelser eller anaerob motion. Der er to typer af ømhed relateret til at udøve. Den første type er øjeblikkelig ømhed, som du føler dig under eller umiddelbart efter træning. Den anden type er forsinket start muskelømhed, som du føler dagen efter træning. Der er et par løsninger til at håndtere dine ømme muskler.

  Blive hydreret

  Sørg for at drikke vand før, under og efter din træning. Dit blod er i konstant bevægelse gennem dine muskler bærer mælkesyre væk. Den umiddelbare ømhed du oplever under eller lige efter din træning er normalt fjernes inden for 30 til 60 minutter. Drikkevand hjælper i processen. Hvis du har DOMS eller forsinket start muskelømhed, holde drikkevand og forsigtigt flytte dine muskler til at støtte i omløb, og flyt mælkesyre ud.


  Aktiv og passiv Rest

  Resten kan være både aktiv og passiv. For eksempel, hvis dine ben er ømme fra gårsdagens træning, ikke gentage et ben arbejde ud i dag. Passiv hvile giver dig selv en komplet pause. Dine muskler har oplevet mikroskopiske vævsskade og har brug for tid til at reparere. Gør en arm træning i dag, og lad benmusklerne genopbygge. Denne hvile kaldes bygning tid. Aktiv hvile indebærer stimulere cirkulation til ømme muskler gruppe uden at stresse det. Gå en tur for at øge omsætning i dine ben muskler og lade mælkesyren, der skal fjernes. Forsigtigt strække ømme muskler efter din tur. Andre måder at øge cirkulationen er i blød i varmt vand eller blidt massere ømme område. Dette forsinket start muskelømhed vil løse i en til tre dage.


  Workout Intensity

  Mængden af ​​overbelastning du anvender til din træning er direkte relateret til mængden af ​​muskelømhed du oplever. Overbelastning producerer mælkesyre, der producerer smerte - men overbelastning er godt, fordi det forårsager dine muskler til at blive stærkere. Hvis smerten ved ømme muskler afskrækker dig fra at fortsætte med at arbejde ud, så prøv at have lidt overlast, så dine muskler gør fremskridt, men virker ikke til muskel fiasko som er normalt mere smertefuld. Når du har udholdt den indledende ømme muskler reaktion på at arbejde ud, har du gjort det gennem den sværeste del - fordi dine muskler vil tilpasse sig og vil ikke skade hver gang derefter. Fortsætte med at arbejde for at forhindre muskelømhed.


  Opretholde en Baseline

  Aircondition muskler er vant til at arbejde. De holdes stærke og er tilpasset til at arbejde ud. Som nybegynder, vil du opleve den ømme muskel cyklus, indtil musklerne har øget styrke. Styr muskelsmerter løbet af din træning ved at bremse. Dette vil give dit blod for at holde trit med efterspørgslen muskel energi og vil forhindre nogle mælkesyre oprustning. Du kan vedligeholde din nye muskulatur ved at arbejde ud tre gange om ugen. Hvis du ønsker at fortsætte med at gøre fremskridt, skal du finde ud af 4-6 dage om ugen, skiftevis muskelgrupper hver dag. Hvis du forbliver i god stand, vil du ikke opleve ømme muskler så ofte.

 • Tags:

Posts Carousel