Mulig behandling for New SARS-lignende virus fundet

  • In Default
  • February 8
  • 1 Views
  • 0 comments

Mulig behandling for New SARS-lignende virus fundet


Bakterier
Credit: Dreamstime

To antivirale lægemidler lovende til behandling af infektion med en ny SARS-lignende virus, siger forskerne.

Den nye virus, som tilhører en familie af virus kaldet coronavirus, først opstod i september sidste år i Saudi-Arabien, og har indtil videre syg 17 personer, hvoraf 11 døde. De fleste tilfælde har fundet sted i Mellemøsten.

Den virus forårsager respiratorisk sygdom med feber, hoste, åndenød og åndedrætsbesvær, ifølge World Health Organization.

Den nye undersøgelse fandt, at en kombination af to antivirale lægemidler, ribavirin og interferon-alpha 2b (allerede godkendt til behandling af hepatitis C), kunne inhibere væksten af ​​virus i celler i et laboratorium skål. De anvendte doser i undersøgelsen er sikre for mennesker, men mere forskning er nødvendig for at teste, om denne behandling rent faktisk ville bidrage til at bremse symptomer hos syge mennesker, siger forskerne.

Selvom effektiviteten af ​​behandlingen ikke er blevet testet i mennesker, Dr. Anthony Fauci, direktør for National Insitute of Allergy og Infectius Sygdomme, blev citeret for at sige nogle læger måske ønsker at bruge det i patienter, der bliver syge med den nye coronavirus. "Hvis jeg var en læge på et hospital og en person var ved at dø, i stedet gøre noget, kan du se, om disse arbejde," Fauci fortalte USA Today.

Posts Carousel