Mountain Bike skivebremse konvertering

 • In Default
 • February 25
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Mountain Bike skivebremse konvertering  Skivebremser montere på hjulnavet. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Et flertal af cykler anvender en rand stil bremse, såsom en skydelære eller direkte-pull cantilever, men nogle cyklister foretrækker skivebremser. Modsætning Sargmonteret bremser, er skivebremser placeret på siden af ​​hjulnavet, selvom de fungerer på samme måde med to bremseklodser klemme skiven til at bremse cyklen. Denne type bremse glider mindre på våd og forhindrer bremserne i at beskadige kanten af ​​hjulet.

  Fjernelse af Rim Bremser

  Det første skridt i at konvertere din mountainbike til skivebremser er at fjerne alle de hardware og kabler, der blev anvendt til de Sargmonteret bremser. De bremsegreb på din styret og de kabler, der løb til bremserne kan være forenelig med dine nye skivebremser, afhængigt af den model, du bruger. Tag alle de hardware ud af gaflerne, når du fjerner bremserne. Det vil også være nyttigt at fjerne begge hjul under denne procedure.


  Forberedelse til installation

  Før du begynder at montere hardware til de nye skivebremser, sikre din cykel har de nødvendige monterings inventar. På gaflerne og den bageste ramme trekant, skal du have indlæg mounts så bremsecalipre kan fastgøres til rammen. Hvis din cykel er fremstillet før 2009, måske de mounts ikke være til stede. Navene af hjulene skal have en seks-bolt eller center låsesystem at bremse rotorer kan fastgøres til.


  Installation af Bremser

  Installer bremse rotorer på hjulene, mens du stadig har dem ud af cyklen. De bolte, der montere rotorerne til navene skal spændes helt, men ikke overdone, eller de kan fratage. Efter rotorerne er på, sætte dækkene tilbage på cyklen og montere bremseklodserne til de forreste og bageste ramme parentes. Når puderne er monteret, tråd bremse linjer fra styret til puder og teste dem for at sikre de arbejder. Sikre bremserør til cyklens stel med zip bånd eller eksisterende kabel mounts.


  Justering af systemet

  Dine nyinstallerede bremserne skal justeres for at sikre, at de calipre er afstemt og bremseklodser er korrekt placeret tæt til rotoren. Først flytter målemarkørerne lodret indtil puderne dækker hele rotor området. Sight ned bremsen rotoren og drej hjulet, at bemærke, hvor langt de puder er fra rotoren på hver side. Spænd caliperne, så puderne er cirka 1 mm fra rotoren. Tag cyklen til en prøvetur og klem håndtaget for respons. Juster bremsegrebet med en unbrakonøgle, så det er mellem 1/2 og 1 tomme fra styret, når bremserne er fuldt engageret.

 • Tags:

Posts Carousel