Motiverende Incitamenter Hjælp børn med ADHD


Motiverende Incitamenter Hjælp børn med ADHD

Fredag ​​9 April (healthday News) - Børn med opmærksomhed-underskud / hyperactivity disorder, der er på medicin reagerer mere som andre børn, når står med en opgave, der tester deres opmærksomhed og fokusering færdigheder, forskerne har fundet.

Resultaterne, offentliggjort i April 1 nummer af Biological Psychiatry, tyder på, at medicinen gør, hvad det er meningen at gøre: hjælpe børn opmærksomme og styre deres impulser.

Men motiverende incitamenter syntes at hjælpe, også.

I undersøgelsen, børn spillede et videospil, der krævede dem til at fokusere og ikke være impulsiv.

Ifølge forskerne, fra University of Nottingham i England, undersøgelsens resultater viser, at stimulerende medicin normaliserer hjernefunktion hos børn med ADHD, så de kan betale en bedre opmærksomhed og være mindre impulsiv. Men at bruge motiverende incitamenter sammen med den medicin, sagde de, forbedret børnenes præstationer.

"Resultaterne tyder på, at der kan være vigtige additive effekter af stimulerende medicin og adfærdsmæssige strategier for at øge motivationen i ADHD," Dr. John Krystal, tidsskriftets redaktør, sagde i en pressemeddelelse fra tidsskriftets udgiver.

"Disse interaktive virkninger er vigtigt at huske på, når optimering af børn i skole og andre indstillinger, der kræver styring af opmærksomhed og adfærd," Krystal sagde.

Flere oplysninger

Den Nemours Foundation har mere på ADHD.

- Randy Dotinga

KILDE: Elsevier, pressemeddelelse, April 6, 2010

Sidst opdateret: 9 Apr 2010

Posts Carousel