Motion alene kan hjælpe dem med Type 2 Diabetes

  • In Default
  • October 2
  • 4 Views
  • 0 comments

Motion alene kan hjælpe dem med Type 2 Diabetes


Tirsdag 25 juni (healthday News) - Motion gavner mennesker med type 2-diabetes, selv om de ikke gør nogen anden livsstil eller kost ændringer, siger en ny undersøgelse.

Hollandske forskere gennemførte MR-scanning af 12 patienter med diabetes før og efter de gjorde seks måneder af moderat intensitet øvelse. Hver uge deltagerne, der var en gennemsnitlig alder på 46, udøves mellem tre og en halv og seks timer om ugen i løbet af to udholdenhed og to modstand træningssessioner.

Den seks-måneders træningsprogram sluttede med en 12-dages trekking ekspedition, ifølge undersøgelsen offentliggjort online i tidsskriftet Radiologi.

Der var ingen ændringer i deltagernes hjertefunktion i slutningen af ​​træningsprogram. Men de havde signifikante fald i mængden af ​​fedt på maven, leveren og omkring hjertet, som alle er blevet vist at være associeret med øget risiko for hjertesygdom.

"I den foreliggende undersøgelse har vi observeret, at det andet lag af fedt omkring hjertet - perikardial fedt - opførte sig på samme måde i reaktion på træning træning som intraabdominalt eller visceralt fedt. Fedtindholdet i leveren faldt også betydeligt efter træning, "undersøgelse ledende forfatter Dr. Hildo Lamb, i Leiden University Medical Center i Holland, sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

Han sagde disse motion-relaterede fedt reduktioner i leveren er særligt vigtige for mennesker med type 2-diabetes, hvoraf mange er overvægtige eller fede.

"Leveren spiller en central rolle i reguleringen af ​​total kropsfedt distribution," Lamb sagde. "Derfor, nedsættelse af liver fedtindhold og visceralt fedt volumen ved motion er meget vigtigt at vende de negative virkninger af lipidakkumulering andetsteds, såsom hjertet og arterielle karvæg."

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Family Physicians har mere om diabetes og motion.

Posts Carousel