Moralske dilemmaer til forældre


 • Moralske dilemmaer til forældre  Vaccination er en moralsk dilemma i dag. Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • En moralsk dilemma kan defineres som en omstændighed, der kræver et valg mellem lige uønskede alternativer eller enhver vanskelig eller forvirrende omstændigheder eller problem. Eksisterer hindringer, der hæmmer forældre fra let bibringe en moralsk retning for børn at følge. Nogle af de mest skræmmende emner forældre nødt til at tage fat, er vedrørende vaccination valg, uddannelse og rettigheder af privatlivets fred.

  Vælg din holdning Tidligt

  Du kan kæmpe med om at vaccinere dine børn. En fælles berettiget bekymring er, at hvis du ikke vaccinere, du sætte dit barns helbred og andre børns sundhed i fare. Men hvis du vaccinere, kan du ikke vide med sikkerhed, hvordan dit barn vil reagere på vaccinen, og om han vil opleve skadelige eller livstruende virkninger. Tal med din børnelæge til at hjælpe dig træffe en informeret beslutning.


  Opret et trossystem

  At have en religiøs overbevisning giver dig mulighed for at ty til dens lære og finde løsninger på etiske og moralske problemer. Når børn er unge, de ønsker at spejle dine overbevisninger og handlinger; dette kan gøre det lettere at klamre sig til dine værdier senere, når børnene er under pres. Ved hjælp af din religion gør det muligt at arbejde gennem hver moralske dilemma fra et religiøst perspektiv. Sende dit barn til en bestemt skole kan udgøre et dilemma, fordi du ønsker at sikre, at de værdier, du underviser derhjemme bliver undervist på dit barns skole. Hvis du ikke har råd til en privat religiøs skole, kan du være i fare for at tillade det offentlige skolesystem til at undervise værdier, som måske ikke tilpasse med din egen.


  Undersøg dit barn ret til privatlivets fred

  Forældre bør formidle til børn vigtigheden af ​​at alle har ret til at nogle personlige oplysninger, men på samme tid, skal du være klar over, hvad dine børn er udsat for på computeren, telefonen og fjernsynet. Lad dem vide, at du overvåger deres aktiviteter; holde computeren i et fælles rum, så du er i stand til at se, hvad dit barn ser på. Kontroller browsing historie og lade dine børn ved, skal du være klar over, hvad de ser. Fordi dit barn bor i dit hjem, bør du sætte reglerne.


  Bring Up Spørgsmål før de bliver Issues

  Den bedste tilgang til moralske dilemmaer, er at løse et problem, før det bliver et problem. Tal med dit barn tidligt om farerne ved sex, stoffer, rygning og vold. Den indlysende vej er at vise dit barn farerne ved at bruge historier som eksempler. Disse historier eller anekdoter behøver ikke at være personlige dem, især hvis du føler dit barn ikke moden til at håndtere nogle af dine egne personlige fejl. Men du kan relatere historier om nogen dit barn ikke kender, men kan identificere sig med. For eksempel kan du fortælle en historie om en oplevelse af et barn, der blev mobbet som barn, men ændre navne og steder. Forsøge at give forslag til, hvordan man skal behandle disse typer af forhold og drøfte mulighederne for at løse problemet.

 • Tags:

Posts Carousel