Moralske dilemmaer til familier i slutningen af ​​Life


 • Moralske dilemmaer til familier i slutningen af ​​Life  Familier kan være ansvarlig for mange vanskelige lægelige beslutninger i slutningen af ​​livet pleje. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • End-of-life pleje for en aldrende eller døende elsket en er et emne mange mennesker foretrækker ikke at tænke på, indtil de har brug for. Desværre er der mange etiske spørgsmål i forbindelse med end-of-life pleje er så komplekse og omstridt, at de kan være vanskelige at løse, hvis familien doesnâ € ™ t drøfte disse spørgsmål i forvejen.

  Når Stop Fighting

  Moderne medicinske videnskab har gjort det muligt for læger at holde uhelbredeligt syge patienter i live længe efter der ikke længere nogen realistisk håb om bedring - nogle gange i flere måneder eller endda år. Når patienten gør hendes egne ønsker klar før tid, læger normalt vide, om at holde forsøger eller ej - men mange mennesker ikke oplyse deres præferencer skriftligt med en gør-ikke-genoplive form. I denne situation, familiemedlemmer står over for den svære beslutning at bestille medicinske behandlinger, der vil forlænge livet, uden væsentlig chance for helbredelse, eller for at tillade deres elskede at dø naturligt, når livet kunne have været forlænget.


  Hvor meget at sige

  Når familiemedlemmer har været lovligt bemyndiget til at træffe beslutninger for en elsket en, kan de vide mere om den pågældende persons medicinske tilstand end patienten gør. I denne situation kan familiemedlemmer finde ud af, at deres elskede skal dø snart, der forlader dem til at beslutte, hvor meget at sige. Nogle familiemedlemmer måske føler, at ærlighed er den bedste politik, eller at deres elskede fortjener simpelthen at kende sandheden. Andre kan foretrækker ikke at sige noget, så patienten kan tilbringe sine sidste dage uden frygt.


  Hvem gør beslutningerne

  Familier ofte befinder sig i konflikt om end-of-life spørgsmål, og i nogle stater kan det forhindre hospital eller hospice facilitet fra at gøre, hvad lægerne mener er i patientens bedste interesse. Hvis ingen er blevet lovligt udpeget til at træffe beslutninger for patienten, og hvis familiemedlemmer ikke kan komme til enighed, kan lægerne være juridisk forpligtet til at fortsætte behandlingen, selv om de mener, at det ville være bedst at lade patienten gå. Uenighed end-of-life spørgsmål kan forårsage store familie stridigheder. Familiemedlemmer med stærke meninger kan forsøge at gennemtvinge deres udtalelser om andre, hvilket resulterer i opvarmede argumenter - eller retssager.


  Løse de Issues

  Den bedste måde at håndtere disse problemer, er at løse dem før tid ved at etablere, hvad patienten ønsker lægerne at gøre, før det bliver et problem. Patienter kan angive, om lægerne skal genoplive dem eller tage andre ekstraordinære medicinske foranstaltninger for at holde dem i live. De kan angive, hvem der skal have ansvaret for at gøre vigtige beslutninger for dem, hvis de ikke længere kan gøre det for sig selv, og hvor meget de vil have læger eller familiemedlemmer til at fortælle dem om deres tilstand. Familier uden forudgående vejledning fra deres elskede kan løse disse problemer ved at søge rådgivning fra læger, og overveje, om deres elskede på nogen smerte og tage patientens personlige overbevisning i betragtning. I tilfælde af konflikt mellem familiemedlemmer, kan hospice eller hospital personale kunne arrangere mægling.

 • Tags:

Posts Carousel