Molly Sims: Rå Nødder er en fantastisk måde at bekæmpe Cravings

  • In Default
  • February 21
  • 1 Views
  • 0 comments

Molly Sims: Rå Nødder er en fantastisk måde at bekæmpe Cravings

En af vores foretrukne dækning celebs, Molly Sims, og hendes mand, Scott Stuber, for nylig hilste 7-pund life-changer Brooks Alan Stuber ind i deres verden. Nu Molly arbejder med sundhed at få hendes pre-Brooks krop tilbage. Vi har hyret Ashley Koff, RD, forfatter til mor Energy, samt berømthed træner (og ny mor!) Tracy Anderson, skaberen af den populære Tracy Anderson Method. Men du behøver ikke at være en ny mor at drage fordel af Mollys kost / fitness-strategi. Nogen søger at tabe sig, komme i form, eller begge dele, kan drage fordel af vores plan. Check tilbage jævnligt for at følge Molly fremskridt.

Rå mandler er en fantastisk måde at hjælpe med at holde min energi op og få mig gennem mine cravings. Jeg vil få fat i en par små håndfulde og som tilfredsstiller mig i mellem måltiderne.

De rene økologiske barer Ashley sætte mig på er også rigtig god. Jeg elsker Banana Coconut, Cherry Cashew, og mørk chokolade Berry. Yum!

  • Molly Sims: Jeg regner dage indtil jeg kan udøve Again
  • Molly Sims: Jeg drikke mere vand til at slanke
  • Molly Sims: Hvordan jeg få min Pre-Baby Body Tilbage

Posts Carousel