Min Torn Rotator Cuff Hurts Med en Lateral Arm Hæv

 • In Default
 • September 29
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Min Torn Rotator Cuff Hurts Med en Lateral Arm Hæv  Skuldersmerter med en lateral arm raise kan indikere skade på supraspinatus musklen eller senen. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Rotator cuff er en gruppe af muskler og sener, der stabiliserer skulderleddet. Rotator cuff tårer er almindelige ortopædiske skader ofte som følge af fald, løfte tunge genstande og gentagne arm bevægelse. Hvis du oplever smerte eller ømhed, når hæve din arm til siden, kan du kræve yderligere behandling for din rotator cuff skade.

  Rotator Cuff

  Rotator cuff er sammensat af fire muskler, hver forbinder overarmen knogle eller humerus, til skulderbladet, eller scapula. Funktionen af ​​disse muskler, afhænger helt af, hvor de indsætter deres sener i humerus og skulderbladet. Eksempelvis supraspinatus musklen stammer på den øvre del af bovbladet og indsætter på ydersiden af ​​humerus. Når denne muskel kontrakter, er armen hævet til siden. Smerte med denne type af bevægelse er meget tegn på et problem i supraspinatus musklen eller sener.


  Supraspinatus Muskel og sener

  Ifølge Harrisons Intern Medicin, rotator cuff smerte ofte er forårsaget af betændelse i supraspinatus senen. Den tendonitis ses i disse tilfælde typisk er forårsaget af impingement af senen mellem flere knogler i skulderleddet. Når armen er hævet lateralt, senen blive fanget mellem disse ben, ofte reducere blodforsyningen og forårsager yderligere skade og smerte.


  Impingement syndrom og tendonitis

  Symptomer på impingement almindeligvis er til stede efter skade eller overforbrug. Baseball, tennis, svømning og enhver aktivitet, der kræver at du gentagne gange ophøje din arm er tilbøjelige til at producere dette syndrom. Det er almindeligt at opleve en kedelig smertende i skulderen, med svære smerter, når hæve armen sideværts og ind i en overhead position. Denne tilstand kan styres konservativt med NSAID, glukokortikoid injektion og fysisk terapi. Hvis forbedring ikke ses, kan kirurgi være nødvendigt at dekomprimere den betændte sene. Ifølge MayoClinic.com, kan ubehandlet betændelse føre til senen svækkelse og degeneration. Overforbrug, der producerer signifikant stress på suprascapular sene og muskel kan føre enten struktur til at rive eller stamme.


  Bursitis

  En anden vigtig struktur i rotator cuff, der kan producere smerter med lateral bevægelse er subacromialis bursa. Denne væskefyldt sæk normalt letter bevægelse af skulderen, tjener til at afbøde rummet mellem knogler og muskler af rotator cuff. Det subacromialis bursa kan blive betændt og irriteret med overforbrug, og dermed producerer symptomer på smerter med bevægelse.

 • Tags:

Posts Carousel