Min barn har røde knopper på maven

 • In Default
 • November 8
 • 88 Views
 • 0 comments

 • Min barn har røde knopper på maven  Min barn har røde knopper på maven Kreditering Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Du ser røde knopper spredt over dit barns mave og du øjeblikkeligt gå i bekymre mode. Røde knopper kan være så alvorlige som skarlagensfeber, men de kan også være så ubetydeligt som en varme udslæt, som kan kradse, men går væk af sig selv. Afhængigt af årsagen, kan du behandle røde knopper med produkter i din medicin kabinet eller sammen med din børnelæge hjælp.

  Identifikation

  Undersøg størrelse, konsistens og udvikling af de røde knopper til at identificere årsagen. Skoldkopper almindeligvis begynder på maven og ligner små, røde bumser eller insektbid i starten og udvikler sig til klar-væskefyldte blærer. Skarlagensfeber oftest begynder på bryst og mave, der optræder som små røde "sandpapir" bump før det spreder sig til andre områder, der ligner en solskoldning. Lidt større bump kan være mæslinger, især hvis de ledsages af røde knopper i munden med blå-hvid-centre. Røde welts, der vises på ét sted og derefter flytter til en anden plet inden for et par timer er bistader. Nældefeber kan begynde på maven, men vil dække andre områder af kroppen i tide. Eksem forårsager tør, skællet, kløende, røde pletter på huden. Hvis du har en nyfødt baby under 5 dage gammel og se flade røde plamager med eller uden hvide bump i midten, er du sandsynligvis mærke erythema toxicum, som er uskadeligt og forsvinder normalt inden for en til to uger, citerer Medline Plus.


  Symptomer

  Mange udslæt, herunder skoldkopper, nældefeber og eksem, kan kradse. Men, mavesmerter, ondt i halsen, hovedpine og feber ofte ledsager skoldkopper, mens dit barn kan synes ellers fint, hvis det er bare nældefeber eller eksem. Hvis dit barn har en ekstremt ondt i halsen, feber af 101 eller højere, hævede kirtler i halsen og en tunge dækket i en jordbær udslæt, hun sandsynligvis har skarlagensfeber. Influenzalignende symptomer, såsom en hacking hoste, løbende næse, røde øjne og høj feber, generelt ledsage mæslinger.


  Allergiske reaktioner

  Nældefeber, forårsaget af en allergisk reaktion, er en almindelig årsag til mave udslæt. Hos børn, mælk, æg, jordnødder, soja, hvede, nødder, fisk og skaldyr udgør 90 procent af alle fødevarer reaktioner i børn, ifølge KidsHealth.org. En mave udslæt kan optræde fra et par minutter til et par timer efter at have spist maden. Reaktioner på vaccinationer og medicin kan forårsage røde knopper. Dit barn kunne også reagerer på giften fra et insekt bid.


  At-Home Behandling

  Behandlingen vil afhænge af den nøjagtige årsag til de bump, men hvis du har mistanke om en allergisk reaktion, kan en over-the-counter antihistamin gøre det trick. Dit barn vil ønske at ridse hans klør, men skrabe kan føre til ardannelse, især med skoldkopper. At berolige kløe sensation, give ham en lunken bad i havregryn, anvende Calamine eller hydrocortison lotion og holde en cool komprimere til hans hud. Giv dit barn paracetamol for at reducere feber.


  Medicinsk behandling

  Gør dit barn en læge udnævnelse, hvis du har mistanke om skoldkopper, skarlagensfeber eller mæslinger. Hold dit barn væk fra andre børn, mens hun er smitsom. Hvis dit barns ansigt svulmer eller hun har svært ved at trække vejret fra en allergisk reaktion, tage hende til lægen med det samme. Overvåg dit barns feber. Hvis dit barn er under 3 måneder gammel og har en feber af 100,4 F eller højere eller du barn er 3 måneder eller ældre og har en feber af 102,2 F eller højere med røde knopper, tage dit barn til lægen med det samme.

 • Tags:

Posts Carousel