Millioner Fik Gratis Forebygger Grundet Health Law, HHS Says

  • In Default
  • November 17
  • 0 Views
  • 0 comments

Millioner Fik Gratis Forebygger Grundet Health Law, HHS Says

Mandag 18 mar (healthday News) - omkring 71 millioner amerikanere med privat sygesikring planer modtaget mindst en gratis forebyggende sundhedstjeneste - såsom en mammografi eller influenza skudt - i 2011 og 2012 på grund af den overkommelige Care Act, sagde Obama administration mandag.

Desuden omkring 34 millioner mennesker i traditionelle Medicare og Medicare Advantage planer modtages også mindst en gratis forebyggende sundhedstjeneste - såsom en årlig wellness besøg - på grund af loven sundhedspleje, ifølge en rapport udgivet mandag af det amerikanske Department of Health og Human Services (HHS).

I alt har omkring 105 millioner amerikanere blevet hjulpet af de forebyggende tjenester dækning forbedringer i overkommelige Care Act, sagde HHS, som markerer treårsdagen for passage af loven.

"Forebyggelse sygdomme, før de bliver alvorlige og dyrere at behandle hjælper amerikanerne i alle aldre ophold sundere," HHS sekretær Kathleen Sebelius sagde i en regering pressemeddelelse.

Den HHS hævder, at forebyggende tjenester, forbruger beskyttelse, receptpligtig besparelser narkotika for seniorer og andre reformer i henhold til loven sundhedspleje bidrager til den langsomste vækst i sundhedsudgifterne i 50 år.

I 2014 vil det være ulovligt for sygeforsikringsselskaber at nægte dækning til enhver amerikansk eller til at opkræve mere, fordi en person har en allerede eksisterende tilstand, potentielt påvirke dækning for 129 mio mennesker, tilføjede HHS.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Family Physicians har mere om sygesikring.

Posts Carousel