Mest Solgte rynke cremer

 • In Default
 • March 23
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Mest Solgte rynke cremer  Anti-aging cremer kan hjælpe dig til at holde et ungdommeligt udseende. Photo Credit anvende creme # 7 billede af Adam Borkowski fra Fotolia.com
 • Rynker er en bekymring for både kvinder og mænd, og der er en bred vifte af produkter, lover at forhindre eller slette rynker. Men hvilke produkter der er mest populære? I juni 2010, er disse rynke cremer sælger bedst på Amazon.com.


  Olay Regenerist Daily Regenerating Serum

  Dette produkt er pakket som en 1,7-ounce flaske serum, der er beregnet til daglig brug. De aktive ingredienser er Vitamin B3, E-vitamin, Pro-vitamin B5, grøn te-ekstrakt og allantoin. Det er gratis for dufte og farvestoffer, og bruger en amino-peptid kompleks og fugtighedscreme for at forbedre det øverste lag af beskadiget hud og holder huden hydreret og glat. Korrekturlæsere sige, at det er meget godt for rynker og fine linjer omkring øjnene, og er god til sart hud på grund af den manglende duft og farvelægning irriterende.


  Olay Professional Pro-X Anti-Aging Starter Protocol

  Sættet indeholder en ounce af Olay Pro-X Age Repair Lotion med SPF 30, en ounce af Pro-X Wrinkle Smoothing Cream, og .3 ounces Pro-X Eye Restoration Complex. Olay siger: "Det virker ved resignaling din hud til at reparere fugtbarriere og øge overfladen-celle omsætningshastighed." Det er meningen, at forbedre udseendet af fine linjer og rynker, og er garanteret til at arbejde i 28 dage. Dette er en startpakke, der indeholder en morgen og aften regime.


  ROC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream

  Denne et-ounce tube er en kombination af retinol og et essentielt mineral kompleks, og er beregnet til at blive brugt hver nat alene eller under fugtighedscreme. Det er hypoallergen, oliefri, og noncomedogenic.


  Olay Definity Night Cream

  Dette er en 1,7-ounce creme, der er beregnet til at kæmpe ikke kun rynker, men også misfarvning og alder pletter. Det bruger en glucosamin kompleks for dyb hud penetration og er beregnet til at blive brugt hver aften. Det lover resultater i otte uger. I 2009 vandt Better Homes og Gardens "" Best New Anti-Aging Product "award.


  Neutrogena Synligt Firm Face Lotion, Active Kobber

  Denne lotion er noncomedogenic og indeholder bredspektret UVA / UVB suncreen, SPF 20. Det er meningen, at reducere fine linjer og rynker og forbedre hudens elasticitet på blot en uge efter daglig brug. Det leveres i en 1,7-ounce flaske og er beregnet til at blive brugt, efter rensning af ansigt og hals om morgenen i stedet for almindelig fugtighedscreme. Det bruger kobber, et naturligt mineral, at hjælpe med at forhindre kollagen nedbrydning fra solskader.


  Alpha Hydrox AHA Enhanced Lotion

  Duft-fri og noncomedogenic, denne lotion bruger 10 procent af koncentreret ren glykolsyre og E-vitamin for at eksfoliere døde hudceller, genopbygge fugt og mindsker fine linjer og rynker. Det kan bruges på ansigt og krop, og er en af ​​de mere overkommelige indstillinger. Korrekturlæsere også bemærke sine anti-acne fordele.

 • Tags:

Posts Carousel