Mest komfortable Vandreture Packs

 • In Default
 • January 2
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Mest komfortable Vandreture Packs  At vælge den rigtige pakke til din vandretur er afgørende. Photo Credit Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Når vandreture, bør du nyde udsigten, ikke bekymre dig om din smertende ryg. At vælge den rigtige vandreture pack til din næste udendørs eventyr kan øge din komfort niveau samtidig reducere muskel stamme. Den forventede varighed af din vandretur, og hvor meget udstyr, du har brug for er vigtige overvejelser, når du vælger størrelse og stil af en Vandreture pack. Forskellige årstider kræver specifikke fornødenheder såsom insektmiddel og solcreme i løbet af sommeren og ekstra tøj lag om vinteren. Den bedste vandreture rygsække tilbyder komfort og nytte funktioner til at tjene dig godt på en række renteforhøjelser.

  Rygsække

  For en behagelig dag vandretur du kun har brug for en let pack til at bære de fornødenheder. Ifølge udendørs udstyr producent REI, 1830 kubik inches er en tilstrækkelig kapacitet til den gennemsnitlige dag vandretur. For trail kører, vil en lumbal pack spændes på nederste del af ryggen blive på plads og ikke hindre dine bevægelser. Lynlås udvendige lommer tillader hurtig adgang til småting. Pakken skal rumme vandreture nødvendigheder som et kort og kompas, sol og insekt beskyttelse, mad og vand forsyninger, redskaber og lommelygte, ekstra tøj, en brand kilde og en førstehjælp kit.


  Multiday Packs

  For udvidede vandreture eller camping, en heavy-duty, frame-baserede pakke er den mest behagelige valg. Multi-dages vandreture pakker varierer i størrelse fra 3000 til 7000 kubik inches til at rumme husly, madlavning og sovende materialer. Packs med justerbare og udskiftelige remme tilbyde den mest behagelige pasform. Rammen skal passe sikkert på ryggen for at afbalancere vægtbelastning.

  Multi-dages pakker er lavet med to typer af rammer: eksterne og interne. Eksterne rammer giver mulighed for bedre luftcirkulation når vandreture i varme klimaer og tillade dig at bære akavede belastninger effektivt, men de er besværlige. Interne rammer passer konturen af ​​din ryg, så naturlig bevægelse for vandreture aktiviteter som klatring, men kan tilbyde mindre luftcirkulation.


  Egenskaber

  De mest komfortable dag og multi-dages vandreture pakker har flere støttende funktioner. Brede og polstrede stropper gør bærer en tung belastning mere behagelig. Ved længere vandreture, overveje pakker med en polstret bagside og talje strop. For at reducere din risiko for dehydrering, en indbygget væskesystem med en genopfyldelig vand blære med en drikke rør, klip til pakken ydre er bekvemt. Til pakning gear, top-loading pakker tilbyder mere plads med en enkelt, fleksibel pose mens panel-loading packs har dividers til bedre at organisere din vandring gear. Når vandreture i varme klimaer, bruge pakker med ventilerede tilbage paneler til at holde luftstrømmen bevæger effektivt.


  Dimensionering

  Det er vigtigt at måle din torso, før shopping for en vandring pack. Vandring pakker kommer i forskellige torso længde størrelser for at tilbyde vandrere den mest behagelige pasform. Vælg en vandring pack passer til din krop størrelse, så pakken vægten fordeles jævnt mellem din skulder og hofter. Vandring pakker er lavet i mange forskellige størrelser og rammetyper, herunder dem, designet specielt til den kvindelige stel, og byder på en kortere torso længde design med reduceret plads adskille skulderstropper.

 • Tags:

Posts Carousel