Menthol Kan Boost Cigaretter 'vanedannende egenskaber: Undersøgelse

  • In Default
  • August 3
  • 5 Views
  • 0 comments

Menthol Kan Boost Cigaretter 'vanedannende egenskaber: Undersøgelse

Af Randy Dotinga
HealthDay Reporter

Tirsdag 23 JUL (healthday News) - Mynte aroma i menthol cigaretter gør det lettere for unge at begynde at ryge og sværere for rygere at holde op, amerikanske sundhed embedsmænd sagde tirsdag.

I en gennemgang af eksisterende forskning, den amerikanske Food and Drug Administration sagde, at selv om der er lidt beviser for, at menthol cigaretter er mere eller mindre farlige end ikke-mentol cigaretter, fund tyder på, at "menthol brug sandsynligvis er forbundet med øget rygning initiering af unge og unge voksne. "

Undersøgelser viser også, at "menthol i cigaretter er sandsynligvis forbundet med større afhængighed [fordi] menthol rygere viser større tegn på nikotin afhængighed og er mindre tilbøjelige til succes op med at ryge," sagde revision.

Tyder på, at menthol er "køling og bedøvende egenskaber" kan gøre cigaretrøg smag mindre barsk, så det er "sandsynligt, at menthol cigaretter udgør en risiko for folkesundheden over, der ses med ikke-menthol cigaretter," sagde agenturet.

FDA sagde, at det var udstationering revision for at samle "alle kommentarer, data, forskning og andre oplysninger" i de næste 60 dage "til at bestemme, hvad der eventuelt er relevante lovgivningsmæssige foranstaltninger med hensyn til menthol i cigaretter."

I 2009 vedtog Kongressen den familie Smoking Prevention og Tobacco Control Act, der giver FDA regulerende myndighed over tobaksindustrien.

"Menthol cigaretter hæve kritiske folkesundheden spørgsmål," FDA kommissær Dr. Margaret Hamburg sagde i et bureau pressemeddelelse. "FDA har forpligtet sig til en videnskabeligt baseret tilgang, der tager de folkesundhedsmæssige spørgsmål, som menthol cigaretter, og den offentlige input vil hjælpe os med at træffe mere informerede beslutninger om, hvordan man bedst kan tackle dette vigtige spørgsmål bevæger sig fremad."

Den menthol i cigaretter har været et kontroversielt ingrediens i årevis.

Også tirsdag en netop offentliggjort undersøgelse foreslog, at menthol interaktioner i hjernen kan spille en rolle i sin appel til rygere.

Hvis det er sandt, kunne menthol bidrage til nikotinafhængighed, siger revision forfatter Nadine Kabbani, en neurolog og assisterende professor ved George Mason University i Falls Church, Virginia. Hvis det er tilfældet, sagde hun, "så er det vigtigt for tilsynsmyndighederne til at overveje konsekvenser af menthol på folkesundheden. "

Tidligere i denne måned, Joseph Califano Jr., en tidligere sundhed, uddannelse og velfærd sekretær i Jimmy Carter administrationen, og Louis Sullivan, en sundheds- og menneskelige tjenester sekretær i George HW Bush administrationen, kaldet i The New York Times for mentol til at være forbudt som en cigaret aroma. "Menthol aromaer ikke kun lokke børn til at begynde at ryge, men de gør det også sværere for menthol rygere til at holde op," skrev de.

Menthol, et derivat fra pebermynte plante, kan bedst kendt som en bestanddel i lægemidler såsom hostebolsjer. Men mange rygere er bekendt med dens anvendelse i cigaretter. Ifølge den amerikanske Legacy Foundation, som går imod rygning og ønsker et forbud mod menthol cigaretter, dens virkninger omfatter "dækker op tobak smag og reducere halsirritation forbundet med rygning, især blandt førstegangsbrugere."

Fundamentet sagde unge og sorte rygere er specielt tiltrukket af mentol cigaretter.

"Undersøgelser har undladt at give entydige beviser for, at mentol spiller en væsentlig rolle i at ryge initiering, afhængighed af nikotin eller ophør," siger Dr. Brad Rodu, en professor i medicin og begavet formand tobak skadesreduktion forskning på universitetet i Louisville.

Alligevel er det tydeligt, at menthol cigaretter er populære. Er det bare et spørgsmål om personlige præferencer? Kabbani, der har studeret menthol cigaretter selv, undersøgte potentielle rolle en anden faktor - menthol indvirkning i hjernen - i hendes nye gennemgang.

Hun skrev, at ny forskning tyder på, at menthol påvirker, hvordan celler i hjernen går om virksomheden behandle nikotin, et vanedannende ingrediens i tobak. Specifikt hun sagde, tilstedeværelsen af ​​menthol synes at påvirke evnen af ​​nikotin til at binde med "receptorer" i celler.

"Dette er en meget vigtig videnskabelig opdagelse, fordi hvis menthol ændrer handlinger af nikotin på sit mål receptor i hjernen, så er det meget sandsynligt, at bidrage til nikotinafhængighed," sagde hun. "Yderligere undersøgelser er nu nødvendigt at teste dette."

Hvad bliver det næste? Fremtidig forskning i mus kan give indsigt i virkningerne af menthol i cigaretter på glæde i hjernen, Kabbani skrev i sin gennemgang. Og hun skrev, kunne forskning i genetiske variationer tilbyde indsigt i, hvorfor nogle mennesker er mere tilbøjelige til at afhængighed mentol cigaretter.

Rodu, University of Louisville tobak forsker, sagde beviser understøtter ikke forbyde menthol, især i lyset af to nylige undersøgelser, der fandt, at risikoen for lungekræft er faktisk lavere blandt dem, der ryger menthol cigaretter i forhold til rygere af andre cigaretter.

Gennemgangen viste online 23 Juli i tidsskriftet Frontiers i farmakologi.

Flere oplysninger

For mere om rygning, så prøv det amerikanske National Library of Medicine.

Posts Carousel