Melanom Drug s Link til andre hudkræft Identificerede


Melanom Drug s Link til andre hudkræft Identificerede

Af Madonna Behen
HealthDay Reporter

ONSDAG 18 jan (healthday News) - har Den nyligt godkendte lægemiddel vemurafenib (Zelboraf) blevet hyldet som et gennembrud i behandlingen af ​​melanom, den mest dødelige form for hudkræft. Men omkring en fjerdedel af patienter, som tager medicinen udvikle en besværlig bivirkning: sekundære hudkræft kaldet planocellulært karcinom.

Nu en ny undersøgelse fra forskere ved Jonsson Comprehensive Cancer Center ved University of California, Los Angeles, og kolleger identificerer den specifikke genetiske mekanisme, der forårsager denne bivirkning.

"Hvad vi har fundet er, at vemurafenib blokerer mutation, der gør melanom vokse, men når patienter har hudceller med en anden mutation, der er sandsynligvis fremkaldt af solen, der lægemidlet har den stik modsatte effekt, og forårsager disse planocellulært kræft til at vokse," sagde Dr. Antoni Ribas, co-ledende forfatter af undersøgelsen og en lektor i hæmatologi / onkologi på UCLA.

Hvad mere er, resultaterne tyder på, at kombinere vemurafenib, en BRAF-hæmmer, med et stof kaldet en MEK-inhibitor - som blokerer den anden mutation - ikke blot kan forhindre denne bivirkning, men kan også føre til en endnu mere effektiv melanom behandling, Ribas sagde .

"Det skal være påvist i kliniske forsøg, men teorien er, at hvis vi giver disse to medikamenter sammen oppe foran, vil vi stansning melanom, hvor det virkelig gør ondt to gange, og også forhindre væksten af ​​sekundære hudkræft," Ribas sagde .

For undersøgelsen, som vises i 19 januar udgave af New England Journal of Medicine, Ribas og hans kolleger analyserede celler fra planocellulært læsioner hos patienter behandlet med vemurafenib søge efter bestemte genetiske mutationer.

I et sæt af 21 tumorprøver, fandt forskerne 13 havde hvad der er kendt som en RAS mutation, der disponerer en person til at udvikle pladecellekræft. I et separat sæt af 14 prøver, otte havde RAS mutationer.

"Vores data tyder på, at omkring 60 procent af patienter, der udvikler hud skællede celle kræft, mens behandles med en BRAF-hæmmer har en RAS mutation," Ribas sagde.

I eksperimenter i mus med RAS mutation, viste forskere, at kombinationen af ​​en BRAF inhibitor og en MEK-inhibitor med succes
blokeret væksten af ​​pladecellekræfttyper.

Dette resultat kan være nødvendigt replikation hos mennesker, eftersom mange fundene i dyr ikke udslag i effektive behandlinger af mennesker.

Ribas bemærkede, at resultaterne har konsekvenser ud over bare melanom, da RAS mutationer er almindelige i lunge, pancreas og tyktarmskræft. "Hvad disse data også advarer os er, at vi skal være meget forsigtig med at bruge BRAF-hæmmere i en indstilling, hvor vi ikke ved, hvad andre mutationer kan køre [kræft]," sagde han.

I en redaktionel ledsager undersøgelsen, en cancer forsker ved Wistar Instituttet i Philadelphia lød en lignende note. "Patienter bliver givet BRAF-hæmmere bør testes for at bestemme deres RAS status, da potentialet for sekundær tumor udvikling er bekymrende," skrev Ashani Weeraratna, en assisterende professor i Wistar s Molecular and Cellular onkogenese Program.

I et interview, tilføjede hun, "Mens kutane pladecellecarcinomer er normalt ikke livstruende, en lille del er. Og endvidere kan skælcellecarcinomer af andre celletyper være meget aggressive. Så forstå, hvordan man kan løse dette problem er kritisk. "

En anden hudkræft ekspert sagde, at selv om resultaterne var vigtige og rettidige, blev flere undersøgelser nødvendige, før du foretager brede anbefalinger. "Patienterne skal være opmærksomme på risikoen for udvikling af skælcellecarcinomer, og dermatologi eksamener skal indgå som en del af omsorgen for disse patienter," siger Dr. Iman Osman, en lektor i dermatologi og onkologi på NYU Langone Medical Center i New York City.

"Jeg tror enhver anden anbefaling, såsom tilføjelse af en MEK-inhibitor fra begyndelsen, eller gør biopsier af enhver pladecellecarcinom for RAS mutation ved starttidspunktet BRAF inhibering, vil kræve flere data" Osman sagde.

Andre forskere, der deltog i undersøgelsen omfattede efterforskere fra Institut for Cancer Research i London og de farmaceutiske virksomheder Roche og Plexxikon.

Flere oplysninger

Besøg det amerikanske National Cancer Institute for at lære om melanom.

KILDER: Antoni Ribas, MD, ph.d., professor i hæmatologi / onkologi, Jonsson Comprehensive Cancer Center, University of California, Los Angeles; Ashani T. Weeraratna, Ph.D., adjunkt, molekylær og cellulær onkogenese program, Wistar Institute, Philadelphia; Iman Osman, MD, lektor i dermatologi og onkologi, NYU Langone Medical Center, New York; Jan 19, 2012, New England Journal of Medicine

Sidst opdateret: 18 januar 2012

Posts Carousel