Medicinske anvendelser af chickweed

 • In Default
 • August 2
 • 8 Views
 • 0 comments

 • Medicinske anvendelser af chickweed  Medicinske anvendelser af chickweed Kreditering Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Stellaria media, kendt som fuglegræs, vokser vildt i hele Europa og Nordamerika. Denne lave voksende plante har påpeget ovale blade og små hvide blomster. Videnskabelig litteratur primært fokus på at styre væksten af ​​denne plante som en ukrudtsplante, og ingen beviser indikerer planten er effektiv til medicinsk brug, i henhold til Drugs.com. Rådføre sig med en kvalificeret sundhedspleje udbyder, før du begynder enhver urte terapi.


  Hudlidelser

  Den primære traditionelle brug af fuglegræs er som en topisk behandling for hudlidelser, ofte i en creme ifølge Drugs.com. Nogle mennesker bruger det til at behandle eksem, en fælles hud tilstand, der involverer skalering, røde fortykkede pletter på huden, som kan være meget kløende. Fuglegræs præparater kan anvendes til behandling af de røde, kløende udslæt forårsaget af kontakt med gift vedbend og gift eg, og for helbredelse insektstik og bid. Fuglegræs kan være effektiv til behandling af disse tilstande, fordi det indeholder relativt store mængder af vitaminer, herunder antioxidant C-vitamin, og flavonoider, som påpeget af University of Michigan Health System. Den indeholder også omega-6-fedtsyre gamma-linolensyre, hvilket kan reducere inflammation, ifølge University of Maryland Medical Center. For eksem, udslæt og inflammatoriske hudsygdomme, gælder fuglegræs creme liberalt flere gange om dagen til de ramte områder.


  Folkemusik retsmidler

  Fuglegræs som en intern medicin har en rolle i folkemusik retsmidler for en lang række betingelser, ifølge UMHS. Nogle af disse lidelser indbefatter astma, bronkitis, blodsygdomme, konjunktivitis, inflammation, reumatiske lidelser, forstoppelse, fordøjelsesbesvær og fedme. På grund af dets indhold af planteslim, er herb menes at have demulcent egenskaber, der beroliger slimhinderne. Homøopatiske midler bruger fuglegræs til behandling af psoriasis og gigtsmerter, ifølge Drugs.com.


  Ernæring

  De unge skud af fuglegræs er spiselige og gøre en velsmagende tilføjelse til salater, giver C-vitamin og gamma-linolensyre til ernærings- og sundhedsmæssige fordele. Gamma-linolensyre er afgørende for hud og hårvækst, knogle sundhed, reproduktive system funktion og stofskifte regulering, forklarer UMMC. LearningHerbs.com noter frisk fuglegræs som en bestanddel af en flødeost spredning, der omfatter basilikum og timian, og som ingrediens i lasagne. Hjemmesiden indeholder en opskrift på fuglegræs pesto hjælp 2 c. af hakket frisk fuglegræs sammen med hvidløg, pinjekerner eller solsikkekerner, olivenolie og parmesan blandes godt i en blender. Du kan tjene dette chickweed pesto over pasta, eller bruge den som en dukkert.

 • Tags:

Posts Carousel