Mave sundhedsmæssige fordele af Cayenne Pepper

 • In Default
 • December 29
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Mave sundhedsmæssige fordele af Cayenne Pepper  Cayennepeber kan bruges til fordøjelsen. Photo Credit Ryan McVay / Photodisc / Getty Images
 • Ifølge University of Maryland Medical Center, er cayennepeber blevet brugt af indianere til smag mad og helbrede sygdomme i mere end 9.000 år. Som en medicin, er cayennepeber blevet anvendt topisk til behandling af sådanne sygdomme som ledsmerter og gigt, og kan også tages oralt til behandling af en række gastrointestinale problemer.

  Cayennepeber

  Ifølge Encyclopedia of Spices blev cayennepeber opkaldt efter det land, hvorfra den blev anset for at have sin oprindelse, regionen Cayenne i Fransk Guyana. Cayennepeber, som vi kender det i dag er faktisk jorden-up frø og bælg af forskellige former for krydrede chilis, typisk de mindre, spicier sorter. Beyond cayennepeber anvendelse som et krydderi og fødevarer krydderier, er det ofte brugt til medicinske formål og er almindeligt tilgængelige i form af et kosttilskud. For eksempel er cayennepeber bruges til at sænke kolesterol, behandle kredsløbsproblemer, vægttab og anbringes direkte på huden som en topisk smertestillende ved dets evne til at blokere substans P, et kemikalie, som sender information til hjernen, at huden er i smerte.


  Fordøjelse Fordele

  Cayenne har også traditionelt blevet anvendt til behandling af mave smerter, smerter fra gas og kramper, og andre gastrointestinale problemer. Det aktive stof i cayennepeber er capascin, hvilket er, hvad der forårsager den krydrede "brænde" du oplever, når du smage det. Den capascin inden cayennepeber kan være effektive til at stimulere fordøjelse af maven og tarmene skabe et forøget volumen af ​​fordøjelsesenzymer som reaktion på capascin. Den Univeristy of Maryland Medical Center bemærker, at der er tegn på, at capsaicin kan være effektive til behandling af halsbrand, men denne behandling kan også resultere i ubehag i maven.


  Mave-tarmkanalen

  En undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "The Journal of Nutrition" i marts 1998 dokumentation for, at varme krydderier såsom cayennepeber faktisk kunne interagere med epitelceller inden kroppens mave-tarmkanalen til at forøge permeabiliteten af ​​celler. Cayennepeber var en af ​​flere testede krydderier, og viste sig at øge cellernes transepithelial elektrisk modstand (TER) og forøge permeabilitet. Denne observation, forskerne konkluderede, kunne være af "patofysiologisk betydning" i fremtidig forskning, især forskning involverer fødevareintolerance og allergi.


  Parasitter

  Cayenne peber er almindeligt anvendt af alternative medicin praktiserende læger til at dræbe parasitter i fordøjelseskanalen. Påstande om, at cayenne ødelægger tarmparasitter primært anekdotiske, dog, og der synes at være nogen videnskabelig forskning for at yde støtte til disse påstande. Cayenne anvendes også til behandling af parasitter hos dyr. Et papir produceret gennem McGill Universitets Økologiske Landbrug Projekter anbefaler en tinktur lavet af cayennepeber, pulveriseret malurt, honning og mel som en naturlig ormekur behandling for kvæg.

 • Tags:

Posts Carousel