Massive Stigning i indsatte kan have alvorlige konsekvenser

  • In Default
  • January 10
  • 5 Views
  • 0 comments

Massive Stigning i indsatte kan have alvorlige konsekvenser


Flere mennesker er fængslet i USA end nogensinde før, noget, der har brede sociale konsekvenser, siger eksperter.
Credit: © Fernando Gregory | Dreamstime.com

Vancouver, Britisk Columbia - Flere mennesker er nu fængslet i USA end nogensinde før - en tendens, der kan have skadelige konsekvenser både for fanger og for nationen som helhed, eksperter sagde lørdag (18 februar) her på det årlige møde i American Association for Advancement of Science.

I 1980 var der færre end 2 millioner mennesker i fængsel, i fængsel (afventer rettergang eller dømt for mindre forbrydelser), om prøveløsladelse eller på prøvetid i USA. I 2010 havde dette nummer svulmede til over 7 millioner mennesker.

I øjeblikket er de cirka 2,4 millioner mennesker i fængsel eller på prøveløsladelse udgør omkring 1 procent af befolkningen i den amerikanske valgretsalderen, mens 2,4 procent af de voksne er tidligere fanger (omkring 8,1 millioner mennesker i 2010), siger University of Minnesotasociologist Christopher Uggen.

Det samme antal mennesker - 700.000 - er løsladt fra fængslet hvert år som antallet af mænd, der opgraderer fra college med bachelorgrader hvert år, noget der tyder på "stigningen af ​​de strafferetlige stat har brede sociale konsekvenser," siger sociolog Michael Massogliaof Pennsylvania State University. [10 Omstridte dødsstrafsager]

Racemæssige forskelle

Mens andelen af ​​befolkningen i fængsel har været forholdsvis statisk i nogle lande, såsom Japan, "USA har fortsatte med at foretage en række valg, der har resulteret i den beskrevne situation i dag," Uggen sagde.

Billedet er endnu direr for afrikansk-amerikanere.

Omkring 3,1 procent af den voksne afroamerikanske befolkning er i fængsel eller på prøveløsladelse, og 7,4 procent af afrikansk-amerikanske voksne er tidligere fanger.

"Inkarnationen har ikke kun vokset dramatisk, men det er uforholdsmæssigt koncentreret blandt visse undergrupper af befolkningen," siger sociologen Becky Pettitof University of Washington i Seattle. "Strafferet kontakt er blevet normativt blandt nogle sociodemografiske grupper, især blandt lavt uddannede afroamerikanske mænd. Inkarnationen er blevet et depot for de dårligst stillede dele af befolkningen."

Konsekvenser smalle og brede

Forskning viser, at status for tidligere kriminelle gør det sværere at finde et job, at støtte en familie, til at stemme og endda at holde sig sund. De er ofte begrænset fra at leve i visse typer offentlige boliger, og fra arbejde i visse typer af job.

"De valg, som tidligere indsatte har, er begrænset," Massogliasaid. "Vi ved, at ex-indsatte har færre finansielle ressourcer og sociale bånd."

Og virkningerne er ikke bare mærkes på det individuelle plan, men for samfundet som helhed, forskerne sagde.

For eksempel, mange undersøgelser, såsom udbredt Current Population Survey foretaget af US Bureau of Labor Statistics og Census Bureau, tæller kun folk, der bor i husstande, og udelukke folk, der bor i fængsel. Disse undersøgelser undertiden føre til overdrevent optimistiske vurderinger af race fremskridt, sagde Pettit.

"Brug af data fra Current Population Survey mellem 1980 og 2008, kan du se en nedgang i racemæssige hul i high-school frafaldsprocenter," Pettit sagt. "Men hvis du medtager indsatte, hvad du ser, er ingen forbedring i racemæssig ulighed i high-school frafaldsprocenter siden 1991. "

Valgresultater

Det samme problem påvirket bredt kapret estimater af valgdeltagelsen i det sidste præsidentvalg.

"Efter valget i 2008, mere end en overskrift angivet der var utroligt høje valgdeltagelse satser blandt unge afroamerikanske mænd," Pettit sagde. "Hvis vi justerer for antallet af mennesker inkarnerede, at valgdeltagelsen var nøjagtig det samme som i 1980 Reagan-Carter valget."

Og fordi mange stater nægter mennesker, der er blevet dømt for en forbrydelse stemmeret, enten midlertidigt eller permanent, er omkring 5,3 millioner amerikanere holdt udenfor.

Denne forskel har ført til forskellige resultater i mindst to præsidentvalg - 2000 Bush vs. Gore kamp og 1960 valget af John F. Kennedy i Richard Nixon - hvilket undersøgelser tyder ville have været anderledes, hvis disse ex-cons havde kunnet stemme, Massogliasaid.

I sidste ende, eksperterne siger, at obligatorisk minimum strafudmåling, især for narkotikakriminalitet, samt længden af ​​tilsynsforanstaltninger perioder kunne reevalueres for at reducere den enorme indsatte.

"Fængsling er en meget ineffektiv og stumpt redskab til at begrænse kriminalitet," Uggen sagde. "Vi inkarnerende mange mennesker, der ikke længere er farlige. Det er meget mere om gengældelse og straf end rationel politik."

Dog kan den seneste recession være årsag nogle lovgivere at revurdere fængsel politik i lyset af det faktum, at det kan koste omkring $ 140,000 om året for at holde bare en indsat i fængslet, tilføjede han.

Du kan følge LiveScience ledende forfatter Clara Moskowitz på TwitterClaraMoskowitz. For mere science nyheder, følg LiveScience på kvidrelivescience.

Posts Carousel