Marshmallow Root Tea & Interstitiel Cystitis

 • In Default
 • October 9
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Marshmallow Root Tea & Interstitiel Cystitis  En kop skumfidus rod te har været udråbt til symptomlindring af interstitiel cystitis. Photo Credit te kop billede ved Ahmed Zahir fra Fotolia.com
 • Interstitiel cystitis eller IC, er en type blære sygdom, der forårsager smerte ligner en urinvejsinfektion som svar på en bred vifte faktorer. Patienter med IC ofte leve med diæter og lav livskvalitet, især under sygdom nødblus. Disse patienter kan henvende sig til urtepræparater eller kosttilskud som en alternativ behandling og foretage livsstilsændringer til at lindre symptomerne. Som med enhver urte produkt, skal brugere konsultere en sundhedsperson til at bestemme den sikreste produkt og dosering for deres helbred.

  IC Symptomer

  IC, i modsætning til visse andre typer af blærebetændelse, ikke primært forårsaget af bakteriel infektion. Årsagen til dens tilhørende smerte er ikke kendt. Den klassiske IC symptom triade af smerte, hyppig vandladning på op til 60 gange om dagen, og presserende forekommer oftere og mere alvorligt som blærevæggen selv bliver irriteret og udvikler ar. Symptomerne kan enten lette af sig selv eller sammen med behandling, men de kan vende tilbage uventet under svære flare ups.


  IC kosten restriktioner

  Selv om de nøjagtige stoffer, der irriterer blæren foring i IC ikke er blevet fuldstændigt identificeret, har mange muligheder og mekanismer skader blevet foreslået. Det er klart, at visse fødevarer udløse forøget blæresmerter, eventuelt ved yderligere at irritere den beskadigede blærevæggen. Mennesker, der lever med IC opfordres til at identificere deres særlige fødevarer udløser ved at holde mad dagbøger. Observation personlige kosten restriktioner derefter spiller en central rolle i symptomlindring. For eksempel, sure fødevarer som tomater, som ville irritere maven foring og forårsage halsbrand i nogle mennesker, ligeledes irritere blæren af ​​de fleste mennesker med IC.


  Marshmallow Root Ingredienser

  Mange mennesker med IC tur til urtete til at lindre smerter symptomer og håndtere sygdommen, og marshmallow rod er en sådan urt, der er blevet foreslået til smertelindring. Marshmallow roden indeholder planteslim lavet af plante sukkerarter, der giver fibre og er også beroligende ved kontakt. De fleste urtepræparater er lavet af den tørrede rod af planten. Te ingredienser er specifikke for bestemte forarbejdede produkter; den faktiske mængde af skumfidus rod i hvert amerikansk produkt varierer og er ikke undersøgt af den amerikanske Food and Drug Administration.


  Marshmallow Root Tea Effects

  Den beroligende del af skumfidus rod har været brugt i folkemusik retsmidler for ondt i halsen, og dens anekdotiske antiinflammatoriske effekt kan behandle hudinfektion eller hævelse. Begge disse virkninger kan være nyttige til at lindre IC symptomer, fordi skumfidus rod kan belægge det beskadigede blære foring og reducere dens rødme og hævelse. Ethvert urte produkt har samme evne som traditionel medicin for at give bivirkninger, og marshmallow rod har været kendt for at forårsage, snarere end at lindre, irritation hos nogle mennesker med IC.

 • Tags:

Posts Carousel