Markedsføring af usunde fødevarer stadig udbredt i USA Skoler: Undersøgelse

  • In Default
  • February 23
  • 6 Views
  • 0 comments

Markedsføring af usunde fødevarer stadig udbredt i USA Skoler: Undersøgelse

Mandag Januar 13, 2014 (healthday News) - Selv om der har været fremgang i at skære ud markedsføringen af ​​junkfood til skolebørn, er mange amerikanske studerende stadig udsat for in-school markedsføring af mindre end nærende billetpris, en ny undersøgelse finder.

En ernæringsekspert blev ikke overrasket over den konstatering.

"Der er en stor del af markedsføring til skolebørn, ikke kun i automater og sodavand maskiner, men også ved skolearrangementer, sportsbegivenheder og sponsorerede prisuddelinger," siger Karen Congro, en registreret diætist og direktør for Wellness for Life Program på den Brooklyn Hospital Center i New York City.

"Faktum er, at mange virksomheder bruger avancerede marketing teknikker, så de ikke ses som direkte forsøger at nå dem med usunde fødevarer beskeder," siger Congro, som ikke var involveret i den nye undersøgelse.

I den nye undersøgelse, analyserede forskerne undersøgelser gennemført af skoleforvaltninger mellem 2007 og 2012 for at afgøre elementary-, mellem- og gymnasieelever eksponering til "fødevarer kommercialisme" i deres skoler.

Undersøgelsen fandt, at 24,5 procent af middle-school studerende og 51,4 procent af high-school studerende deltog skoler med firma-solgt mad automater. I 2012, fastfood forelå mindst en gang om ugen i skoler med deltagelse af omkring 10 procent af elementære-skoleelever, 18 procent af middle-school studerende og 30 procent af gymnasieelever.

Mad kuponer var den hyppigste form for kommercialisme, med omkring 64 procent af elementære-skoleelever at blive udsat for denne praksis, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort online 13 Jan i tidsskriftet JAMA Pediatrics.

Procentdelen af ​​elever i skoler med eksklusive kontrakter drikkevarer for specifikke mærker eller incitamentsprogrammer og overskud (penge opnået fra salg drikkevarer) faldt fra 2007 til 2012, undersøgelsen fundet. I 2012, omkring 3 procent af elementære-skoleelever deltog skoler med disse typer af kampagner, sammenlignet med mere end 10 procent i 2007.

Omkring halvdelen af ​​middle-school studerende og næsten 70 procent af gymnasieelever deltog skoler med drikkevare-firma beskæftiger i 2012 sammenlignet med 67,4 procent og 74,5 procent i henholdsvis 2007.

Den nye forskning blev udført af Yvonne Terry-McElrath og kolleger ved University of Michigan, Ann Arbor.

"Selv om der var signifikante fald over tid i mange af de undersøgte foranstaltninger, fortsat høj forekomst af skolebaseret kommercialisme understøtter opfordringer til som minimum klare og gennemførlige standarder for næringsindholdet i alle fødevarer og drikkevarer markedsføres til unge i skolemiljøer , "sagde Terry-McElrath, en videnskabelig medarbejder på universitetets institut for Social Research.

Congro sagde i skole markedsføring af mindre end nærende billetpris "skaber en opfattelse af, at disse produkter er bedre for dem end de faktisk er. Fordi det er i skolemiljøet, kan det opfattes af børn som en "glorie effekt," eller en påtegning ved deres skoler for disse produkter. "

Erin Keane, en ambulant diætist på Lenox Hill Hospital i New York, sagde markedsføring i skoler skal modtage mere opmærksomhed.

"Den amerikanske landbrugsministerium har etableret standarder for at tage fat på de typer af fødevarer og drikkevarer, der sælges i skolerne, men intet endnu er blevet oprettet for at løse i-skole udsættelse for markedsføring af sødede drikkevarer, fastfood og slik," Keane sagde. "Selv om jeg ikke tror, ​​at blot fjerne marketing fra skolerne vil løse større problem, jeg tror, ​​det har brug for omtanke."

Flere oplysninger

Det amerikanske National Library of sundhed har mere om børneernæring.

Posts Carousel