Marcona Mandler Næringsværdi Vs. Regelmæssige Mandler

 • In Default
 • January 12
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Marcona Mandler Næringsværdi Vs. Regelmæssige Mandler  En 1-ounce servering af regelmæssige mandler indeholder 7,4 milligram vitamin E. Kreditering masse mandler billede af Dmitry Rukhlenko fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Nødder er en god kilde til protein, sunde fedtstoffer og fibre. De kostråd for amerikanerne anbefale dig variere dine kilder til protein til at omfatte flere nødder til at øge dit indtag af disse næringsstoffer. Marcona Mandler, undertiden benævnt som "Dronningen af ​​Mandler," har en blødere konsistens og sødere smag end almindelige mandler, men de har en tilsvarende næringsværdi.

  Kalorier

  Kalorier variere lidt mellem Marcona mandel og den regelmæssige mandel. En 1-ounce servering af Marcona mandler indeholder 180 kalorier, mens en 1-ounce servering af regelmæssige mandler indeholder 163 kalorier. Nødder er en koncentreret kilde til kalorier, så indtag bør kontrolleres for at hjælpe dig balance dit kalorieindtag for at forhindre vægtøgning.


  Fat

  De fleste af de kalorier i mandler kommer fra deres fedtindhold. Men de fleste af fedtet er i form af hjerte-sund enkeltumættet fedt. En 1-ounce servering af Marcona mandler indeholder 17 gram total fedt og 1,5 g mættet fedt, og det samme servering af en regelmæssig mandler indeholder 18,5 g total fedt, 1,7 g mættet fedt, 8,7 g enkeltumættet fedt og 3,4 g af flerumættede fedtstoffer. De kostråd anbefaler, at de fleste af dine fedt valg bør monoumættede og flerumættede.


  Kulhydrater

  En 1-ounce servering af Marcona mandler indeholder 5 g kulhydrater og 3 g fibre, og en servering af regelmæssige mandler indeholder 6 g kulhydrater og 3,5 g fibre. Fiber er en type kulhydrat din krop ikke kan fordøje. Herunder mere fiber i din kost kan bremse din appetit for vægtkontrol, normalisere afføring og lavere kolesterolindholdet i blodet. En sund kost bør indeholde 21-38 g fibre om dagen.


  Protein

  En 1-ounce servering af både Marcona og regelmæssig mandel indeholder 6 g protein. Hvis du spiser en sund, afbalanceret kost, bør du være i stand til i tilstrækkelig grad at opfylde dine daglige proteinbehov. Kvinder har brug for omkring 46 g protein om dagen; mænd har brug for omkring 56 g protein om dagen.


  Vitaminer og Mineraler

  En servering af Marcona mandler mødes 8 procent af både din daglige værdi af jern og calcium, mens en servering af regelmæssige mandler mødes 8 procent af din daglige værdi af calcium og 5 procent af din daglige værdi af jern. Tilstrækkelige indtag af calcium kan holde dine knogler sunde og stærke. Jern er nødvendig for at transportere ilt i hele din krop. Desuden en servering af regelmæssige mandler opfylder 50 procent af din daglige værdi af vitamin E, en vigtig antioxidant, der beskytter dine celler fra frie radikaler.

 • Tags:

Posts Carousel