Mange overvægtige børn tror, ​​de er tyndere end de er

  • In Default
  • March 4
  • 32 Views
  • 0 comments

Mange overvægtige børn tror, ​​de er tyndere end de er


Foto: Getty Images

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter

Onsdag 23 Juli, 2014 (healthday News) - Mange fede og overvægtige amerikanske børn og teenagere ser i spejlet og siger til sig selv deres vægt er fint, amerikanske sundhed embedsmænd rapporterede onsdag.

"At være overvægtige eller fede er forbundet med negative sundhedsresultater, såsom højt blodtryk, højt kolesteroltal og diabetes," siger ledende forsker Neda Sarafrazi, en ernæringsmæssig epidemiolog ved det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse National Center for Health Statistics.

"Børn, der har en misforståelse af deres vægt ikke kommer til at tage skridt til at kontrollere deres vægt eller reducere deres vægt, og reducere risikoen for fremtidige sundhedsmæssige komplikationer," sagde hun. "Hvis folk opfatter deres vægt nøjagtigt, kan de begynde vægtkontrol adfærd."

Ifølge rapporten CDC, 34 procent af Hispanic-amerikanske børn og teenagere tror, ​​de er tyndere end de er, som gør 34 procent af sorte børn og 28 procent af hvide børn.

Desuden omkring 81 procent af overvægtige drenge og 71 procent af overvægtige piger mener, at deres vægt er om ret. Blandt overvægtige drenge, 48 procent tror, ​​de er på det rigtige vægt, som gør 36 procent af overvægtige piger, fandt forskerne.

Der er også forskelle i vægt opfattelse baseret på familiens indkomst. Fede og overvægtige børn og teenagere er mere tilbøjelige til at overveje selv ved om den rigtige vægt, når de kommer fra fattigere hjem end tilsvarende børn fra rigere hjem (31 procent vs. 26 procent).

Samlet set omkring 30 procent af børn og teenagere misforstår deres vægt som værende for fedt eller for tynd, ifølge CDC. Denne misforståelse er mere udbredt blandt drenge (32 procent) end piger (28 procent), tilføjede forskerne.

Samantha Heller, en ledende klinisk diætist på New York University Medical Center i New York City, bemærkede, at "vægten opfattelser er ikke så simpelt som at spørge, hvordan børn ser sig selv på deres nuværende vægt og sammenligne det med CDC vægt definitioner og kategorier."

Der er mange faktorer, der påvirker, hvordan børn ser sig selv, herunder kulturelle og socioøkonomiske normer og medierne, samt peer og miljømæssige påvirkninger, sagde hun.

"Vi slidbane en fin linje, når vi taler med børn og unge om deres vægt. Bekymring er at skabe uorganiseret spise mønstre blandt børn, der er mærket som misperceiving deres vægt, "Heller sagde.

På den ene side har ser mange overvægtige og fede børn og voksne blevet normen, siger Heller. Så det synes rimeligt, at overvægtige børn ser sig selv som værende på en normal vægt. På den anden side, medier og sociale påvirkninger skaber urealistiske ideal kropstyper, at både drenge og piger stræber efter at opnå, sagde hun.

"Vi kan hjælpe med at bringe børn og unge til relevante vægte ved at fokusere på sunde fødevarer, regelmæssig motion og en positiv selvopfattelse. Forældre, lærere og pårørende kan gøre fremskridt ved at blive rollemodeller selv og skabe muligheder for at støtte og nyde sunde livsstilsvalg og aktiviteter med børn, "Heller sagde.

Dr. David Katz er direktør for Yale University Prevention Research Center. Han sagde: "Der er veletableret variation over tid og på tværs af kulturer, i opfattelsen af ​​idealvægt. Men at variation er omkring udseende, ikke sundhed. "

Desværre, fedme hos børn er en væsentlig årsag til alvorlige helbredsproblemer, fra type 2-diabetes til fedtlever sygdom, bemærkede han.

"Vi har brug for at løse dette og bevidstgøre alle etniske grupper om vigtige sundhedsmæssige trusler fra fedme blandt børn. Men vi er nødt til at gå videre med forsigtighed. Vi bør give folk til at tage konstruktiv handling, ikke konfrontere dem med skyld eller pålægge nogen følelse af skam, "Katz sagde.

Data til rapporten kom fra nationale sundhed og ernæring Undersøgelse Survey, fra 2005 til 2012.

I mellemtiden har en nylig rapport offentliggjort i tidsskriftet Pediatrics fandt, at taljen størrelser af USAs børn og teenagere synes at have stoppet sprede.

Ifølge University of Minnesota forskere, der gennemførte denne undersøgelse, at andelen af ​​børn og teenagere i alderen 2 til 18, der var overvægtige, baseret på taljen størrelse, holder sig på næsten 18 procent fra 2002 til 2012.

Flere oplysninger

Besøg den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse for mere om fedme og ungdom.

Posts Carousel